Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL: Runā, ka...

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL: Runā, ka...
Iļja Kovaļčuks
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komisārs Garijs Betmens ir izrādījis neapmierinātību ar vairāku Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu darbu spēlētāju pārvilināšanas jautājumos, kā piemēru minot pašreizējo Iļjas Kovaļčuka situāciju.

Betmenam nepatīk KHL darbs
NHL komisārs Garijs Betmens, reaģējot uz KHL vadītāja Aleksandra Medvedeva izteikumiem, ka KHL, atšķirīgās nodokļu likmes dēļ (13 procenti Krievijā pret 40% Ziemeļamerikā) ir labākas iespējas piesaistīt spēlētājus, paziņoja, ka viņam nepatīk KHL darba stils un KHL komandu vadībai, tāpat kā visas līgas vadībai, ir jārespektē NHL noslēgtie līgumi. Tāpat Betmens atzīmēja, ka pašlaik līgas aizkulisēs cirkulējošās baumas par Iļjas Kovaļčuka pārcelšanos uz KHL laikā, kad viņam ir līgums ar Atlantas "Thrashers", ir, mazākā mērā, neētiskas.

Nīdermaijeri atkal varētu spēlēt kopā
Brāļi Rob un Skots Nīdermaijeri atkal varētu spēlēt kopā, taču nevis Anaheimas "Ducks" vienībā, kā tas bija iepriekšējos gados, bet gan Ņūdžersijas "Devils" rindās, kurās pašlaik ir Robs. "Devils" vadība apsver iespēju atgūt atpakaļ vienu no komandas slavas gadu spēlētājiem Skotu Nīdermaijeru un iespēja, ka viņš pārcelsies atpakaļ uz Ņūdžersiju ir visai liela, sevišķi, ja Anaheimas "Ducks" turpinās rādīt tikpat sliktu spēli.

Forsbergs varētu atgriezties NHL jau tuvākajā laikā
Zviedrijas izlases hokejists Peters Forsbergs, kurš pašlaik ir bez komandas, iespējams, vēl līdz šīs nedēļas beigām parakstīs līgumu ar kādu Nacionālās hokeja līgas komandu (NHL), taču ar noteikumu, ja viņa medicīnas apskates rezultāti apmierinās potenciālos darba devējus. Tiek ziņots, ka pašlaik vislielāko interesi par spēlētāju izrāda Ņujorkas "Rangers" vienība.

Par Čeliosu interese neatslābst
ASV hokejists-veterāns Kriss Čelioss, kurš pašlaik pārstāv Amerikas hokeja līgas (AHL) vienību Čikāgas "Wolves" šosezon varētu atgriezties NHL. Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, tad par 47 gadus veco spēlētāju pastiprinātu interesi izrāda gan Fīniksas "Coyotes", gan Atlantas "Thrashers", bet pirms kāda laika Ņujorkas "Rangers" izskatīja Čeliosa kandidatūru komandas septītā aizsarga postenī. Savukārt pats Čelioss vēl aizvien cer noslēgt līgumu ar Čikāgas "Blackhawks" komandu.

Žigērs "jauc gaisu" Anaheimā
Kanādiešu vārtsargs Žans Sebastjans Žigērs, kurš pēdējā laikā nerāda savam algas čekam atbilstošu sniegumu, ir paziņojis, ka vēlas palikt Anaheimā, kas nozīmē, ka komandas vadībai, kura vēlējās viņu aizmainīt uz Toronto vai Detroitu, varētu rasties zināmas problēmas, jo Žigēra līgumā ir punkts, kas viņu neļauj mainīt bez paša piekrišanas. Jau ziņojām, ka pirms kāda laika Žigijs (Žigēra iesauka – aut.) paziņoja, ka viņš labprātāk beigs profesionāļa karjeru nekā būs otrais numurs.
Pēc šādiem paziņojumiem skaidrs ir tikai viens – Žigērs vēlas no komandas "aizdzīt" pašreizējo pirmo numuru, šveicieti, Jonasu Hilleru.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-13 11:22, pirms 15 gadiem
''Brāļi Rob un Skots Nīdermaijeri atkal varētu spēlēt kopā'' vismaz 1 laba zinja sodien loti ceru kaut skots atgrieztos devilos

     [+] [-]

, 2009-11-13 11:25, pirms 15 gadiem
Kovaļčukam šonakt laba atgriešanās pēc traumas bija - pret Rangers savākti 3 punkti

  +4 [+] [-]

, 2009-11-13 11:26, pirms 15 gadiem
Katrs velk deķi uz savu pusi,un ja krieviem piķa vairāk,tad Betmenam jāsamierinās ';

  +3 [+] [-]

, 2009-11-13 11:34, pirms 15 gadiem
Domaaju,ka NHL nevajag pagaidaam uztraukties,jo KHL turaas tikai uz oligarhu naudas,bet NHL uz prestiza-pie tam KHL divu gadu iisajaa veesturee ir bankroteejushi varaak hokeja klubi nekaa peedeejo desmit gadu laikaa NHL!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 11:37, pirms 15 gadiem
Mr.Burns rakstīja: Katrs velk deķi uz savu pusi,un ja krieviem piķa vairāk,tad Betmenam jāsamierinās
nez vai taa pikja ir vairak bet nu gan jau ar laiku NHL vai KHL vajadzes piedoamt par algam...ne velti del algam utt ir bijusi NHL lokauti

  +1 [+] [-]

, 2009-11-13 11:38, pirms 15 gadiem
Ambrē rakstīja: Domaaju,ka NHL nevajag pagaidaam uztraukties,jo KHL turaas tikai uz oligarhu naudas,bet NHL uz prestiza-pie tam KHL divu gadu iisajaa veesturee ir bankroteejushi varaak hokeja klubi nekaa peedeejo desmit gadu laikaa NHL!!!
mja un nu LADA ar ir uz bankrota robezas...

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 11:40, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kur Betmens bija ar saviem godīguma principiem, kad teiksim, Malkins no Magņitkas aizmuka uz NHL?
es ar sito uzreiz iedomajos.no krievijas var parvilinat bet ka notiek otradi ta uzreiz jacel skandals........

     [+] [-]

, 2009-11-13 12:00, pirms 15 gadiem
Tik ļoti negribas Forsbergu redzēt NYR.

     [+] [-]

, 2009-11-13 12:04, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: ''Brāļi Rob un Skots Nīdermaijeri atkal varētu spēlēt kopā'' vismaz 1 laba zinja sodien loti ceru kaut skots atgrieztos devilos
Ceri vien tālāk.
ducks.freedomblogging.com: Murray: Carlyle won’t be going anywhere -...

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 12:05, pirms 15 gadiem
pofig ko runā...

  -2 [+] [-]

, 2009-11-13 12:10, pirms 15 gadiem
Nēē lai Robs tiek atmainīts atpakaļ uz Ducks

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 12:30, pirms 15 gadiem
Kalvinators rakstīja: Ceri vien tālāk.
ducks.freedomblogging.com: Murray: Carlyle won’t be going anywhere -...


Kad tāvējie februārī būs turpat kur pašlaik, tad, tici man, dziesma, ko viņi dziedās būs pilnīgi cita...

     [+] [-]

, 2009-11-13 12:38, pirms 15 gadiem
Ambrē rakstīja: Domaaju,ka NHL nevajag pagaidaam uztraukties,jo KHL turaas tikai uz oligarhu naudas,bet NHL uz prestiza-pie tam KHL divu gadu iisajaa veesturee ir bankroteejushi varaak hokeja klubi nekaa peedeejo desmit gadu laikaa NHL!!!
Ļoti nekorekts salīdzinājums ja ņem vērā ka KHL ir dibināta tieši laikā, kad visā pasaulē ir krīze. Tikpat labi varētu teikt ka Latvijā pēdējo divu gadu laikā ir bankrotējušas vairāk mājsaimniecības, nekā pa visiem iepriekšējiem Latvijas neatkarības gadiem kopā ņemot!

     [+] [-]

, 2009-11-13 12:45, pirms 15 gadiem
interesanti - cik $$$ Forsbergs pieprasa algas čekā - ir tāda info?
nav nekas pret Rendžeriem, bet man kkā gribētos viņu atkal redzēt Avs sastāvā, tā tekt - veco labo laiku vārdā!

     [+] [-]

, 2009-11-13 14:26, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Tik ļoti negribas Forsbergu redzēt NYR.
Stulbāks variants nav iedomājams

     [+] [-]

, 2009-11-13 14:34, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja:

Kad tāvējie februārī būs turpat kur pašlaik, tad, tici man, dziesma, ko viņi dziedās būs pilnīgi cita...
Nu tad jau redzēsim vai būs turpat

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 16:17, pirms 15 gadiem
kāds var pateikt vai šajā adresē var skatities AHL spēles atdhe.net: ATDHE.Net - Watch Free Live Sports TV itkā tiek piedāvats ka var redzēt,betka palaiž nekas nenotiek!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 16:33, pirms 15 gadiem
aaziits rakstīja: kāds var pateikt vai šajā adresē var skatities AHL spēles atdhe.net: ATDHE.Net - Watch Free Live Sports TV itkā tiek piedāvats ka var redzēt,betka palaiž nekas nenotiek!
myp2pforums.eu

     [+] [-]

, 2009-11-13 17:12, pirms 15 gadiem
NHL onkuļi bailēs par savas līgas prestižu iet vēl tālāk.

Medvedevs pašlaik ir Vašingtonā un, protams, tikās ar visiem 3 "Caps" spēlētājiem.
Un uzreiz Ziemeļamerikas portālos parādās ziņas (arī ar ofic. personu viedokļiem), ka KHL boss ir atbraucis pēc Semjona Varlamova... . Tā jau, ziniet, ir paranoja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 18:37, pirms 15 gadiem
orlis rakstīja: Ļoti nekorekts salīdzinājums ja ņem vērā ka KHL ir dibināta tieši laikā, kad visā pasaulē ir krīze. Tikpat labi varētu teikt ka Latvijā pēdējo divu gadu laikā ir bankrotējušas vairāk mājsaimniecības, nekā pa visiem iepriekšējiem Latvijas neatkarības gadiem kopā ņemot!
Jaa,bet starp 30 NHL komandaam nav pat ne tuvu dzirdeets par kaadaam probleemaama ar finansem-nekas nav pret KHL vienkaarshi izteicu savu viedokli.

     [+] [-]

, 2009-11-14 20:38, pirms 15 gadiem
A Žigēram nav bail, ka viņš var beigt karjeru jau šogad? Nev vai D..ršanās ar kluba vadību ir veids kā atgūt 1. vārtsarga vietu.