Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dubinskis uz sešiem gadiem pagarinājis līgumu ar "Blue Jackets"

Dubinskis uz sešiem gadiem pagarinājis līgumu ar "Blue Jackets"
Brendons Dubinskis
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu centra uzbrucējs Brendons Dubinskis uz sešām sezonām pagarinājis līgumu ar NHL klubu Kolumbusas "Blue Jackets", vēsta komandas oficiālā mājaslapa.

Līguma finansiālie nosacījumi netiek izpausti, taču "The Columbus Dispatch" žurnālists Ārons Porclains atklāj, ka kontrakta vērtība ir 35,1 miljons ASV dolāru, tādējādi vidēji gadā uzbrucēja maciņā ieripos 5,85 miljoni.

28 gadus vecais Dubinskis pēc nākamās sezonas būtu kļuvis par brīvo aģentu. Pēc jaunā līguma, kas sāksies ar 2015./2016. gada sezonu, nosacījumiem viņš paliks "Blue Jackets" komandā līdz pat 2020./2021. gada sezonai.

Pagājušajā sezonā Dubinskis regulārajā čempionātā 76 mačos izcēlās ar 16 gūtiem vārtiem un 34 rezultatīvām piespēlēm, bet Stenlija kausa izcīņā viņa kontā sešās spēlēs bija vieni gūti vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

Dubinskis uz Kolumbusu pārcēlās 2012. gada vasarā, kad viņu kopā ar uzbrucēju Artjomu Aņisimovu un aizsargu Timu Eriksonu iemainīja pret Riku Nešu, kurš devās uz Ņujorkas "Rangers".

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2014-07-11 17:38, pirms 10 gadiem
Kolumbusa ar katru gadu paliek tikai spēcīgāka! Prieks, ka arī Dubinskis paliks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja