Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ferlands beidzot atrod jaunas mājas – 14 miljonu līgums ar "Canucks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ferlands beidzot atrod jaunas mājas – 14 miljonu līgums ar "Canucks"
Maikls Ferlands. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Vankūveras "Canucks" parakstījis četrus gadus ilgu līgumu ar uzbrucēju Maiklu Ferlandu, kurš šajā laika posmā saņems 14 miljonus dolāru.

27 gadus vecais Ferlands pagājušajā sezonā pārstāvēja Karolīnas "Hurricanes", regulārajā čempionātā piedaloties 71 spēlē, kurā tika gūti 17 vārti un pievienotas 23 rezultatīvas piespēles. Stenlija kausa izcīņā komanda spēlēja veiksmīgi un sasniedza Austrumu konferences finālu, tomēr Ferlands pirmajā kārtā pret bijušo čempioni Vašingtonas "Capitals" iedzīvojās savainojumā. Septiņos izslēgšanas mačos viņa kontā bija viena piespēle.

Uzbrucēju 2010. gadā draftēja Kalgari "Flames", un šajā vienībā viņš spēlēja līdz pat pagājušā gada jūnijam, kad kopā ar Dagiju Hamiltonu un Adamu Foksu tika aizmainīts uz Karolīnu, kamēr pretējā virzienā ceļoja Elīass Lindholms un Noa Hanifins. Šovasar Ferlands kļuva par brīvo aģentu, jo iztecēja 2017. gada vasarā ar "Flames" noslēgtais divu gadu un 3,5 miljonu līgums, un "Hurricanes" nevēlējās konkurēt ar citām komandām, solot izdevīgus nosacījumus.

Tādējādi Ferlands atgriezies Kanādā, noslēdzot līgumu ar "Canucks". NHL karjerā viņš aizvadījis 321 spēli, gūstot 59 vārtus un sakrājot 129 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/vancouver-canuck...

     [+] [-]

, 2019-07-11 00:20, pirms 5 gadiem
Dinamo Rīga sāks 2. septembrī mājās pret Spartak