Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rasks pēc spēles, kurā centās neielaist 10 vārtus, personīgu iemeslu dēļ pametis "Bruins"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rasks pēc spēles, kurā centās neielaist 10 vārtus, personīgu iemeslu dēļ pametis "Bruins"
Tūka Rasks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubu Bostonas "Bruins" uz pagaidām nezināmu laiku personīgu apstākļu dēļ pametis somu vārtsargs Tūka Rasks.

"Viņa došanās prom nav saistīta ar paša veselību. Ir svarīgi respektēt viņa privātumu un ļaut nākamajās dienās tikt galā ar situāciju," teica Bostonas "Bruins" ģenerālmenedžeris Dons Svīnijs. 31 gadu vecais Rasks šajā sezonā uzvarējis četros no astoņiem mačiem, tiekot galā ar 90,1% pretinieku metienu un vidēji ielaižot 3,05 vārtus.

Pagājušajā naktī "Bruins" savā laukumā ar 5:8 kapitulēja pret Vankūveras "Canucks". Maču mājinieku vārtos sāka Jaroslavs Halāks, bet otrajā trešdaļā viņu nomainīja Rasks, kurš atvairīja 11 no 14 metieniem. Sezonas sākums somam bijis ļoti sarežģīts.

"Centos neļaut viņiem iemest desmit vārtus – tas bija viss, par ko satraucos," pēc zaudējuma teica Rasks. "Zaudējums paliek zaudējums, nav starpības, ar kādu rezultātu. Spēle bija traka abos virzienos. Daudz vārtu, bet izskatījās, ka tribīnēs daudzi gulēja. Viena no tām spēlēm, kad nebija daudz momentu, nebija daudz metienu, bet pēkšņi rezultāts ir 5:3. Dīvaina, bet izklaidējoša spēli, un par izklaidi parūpējāmies mēs."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/bruins-grant-g-r...

     [+] [-]

, 2018-11-09 21:44, pirms 5 gadiem
(..) kurā centās neielaist 10 vārtus, personīgu iemeslu dēļ pametis "Bruins"
Uzrakstīts tā, it kā tam būtu kāda ezotēriska saistība.