Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Anaheimas "Ducks" divreiz atspēlējas un bullīšos izcīna trešo uzvaru trīs spēlēs

Agris Suveizda

Anaheimas "Ducks" divreiz atspēlējas un bullīšos izcīna trešo uzvaru trīs spēlēs
Trojs Terijs realizē vienīgo sekmīgo bullīti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā perfekti turpina spēlēt Anaheimas "Ducks", kas pēc divām uzvarām izbraukumā savā laukumā ar 3:2 bullīšos apspēlēja Detroitas "Red Wings", sagādājot sāncenšiem trešo neveiksmi trīs mačos.

Divreiz vadībā gan izvirzījās Detroitas "Red Wings", kas pirmos vārtus guva 12. minūtē. Eleganti vārtu priekšā nospēlēja Tailers Bertuzi, kurš pēc pagrieziena iemeta no tuvas distances (1:0). Spēles vidusdaļā "Ducks" panāca izlīdzinājumu, kad Hampuss Lindholms 31. minūtē no iemetiena apļa ar plaukstas metienu pārspēja Džimiju Hovardu (1:1).

Četras minūtes vēlāk Detroitas "Red Wings" atgriezās vadībā, Darenam Helmam pretuzbrukumā trīs pret trim ar atkārtotu metienu panākot 2:1. Tomēr trešās trešdaļas devītajā minūtē mājinieki atkal panāca izlīdzinājumu, Jākobam Silverberjam esot pirmajam pie atlēkušās ripas (2:2). Pēcspēles metienu sērijā vienīgo precīzo mēģinājumu izpildīja Anaheimas uzbrucējs Trojs Terijs (3:2).

Anaheimas "Ducks" sezonu sāka ar uzvarām izbraukumā, apspēlējot gan Sanhosē "Sharks" (5:2), gan arī Arizonas "Coyotes" (1:0). Savukārt "Red Wings" par spīti iegūtiem diviem punktiem arvien nav izjutusi uzvaras garšu. Vispirms mājās ar 2:3 tika zaudēts Kolumbusas "Blue Jackets", bet viesos ar 2:4 tika atzīts arī Losandželosas "Kings" pārākums.

SpēleRez
Bruins – Senators6:3
Islanders – Sharks4:0
Sabres – Golden Knights4:2
Ducks – Red Wings3:2 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...