Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" gūst piecus vārtus trešajā periodā un uzvar

Jānis Celmiņš

"Sabres" gūst piecus vārtus trešajā periodā un uzvar
Drū Stefords
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulāra čempionāta spēlē Bufalo „Sabres” komanda viesojās Tampabejā pie vietējās „Lightning” vienības un pirms trešā perioda vēl bija iedzinēju lomā ar 2:3, taču prata atspēlēties un uzvarēt – 7:4.

Drū Stefords Bufalo „Sabres” labā guva pirmos vārtus mača 17. minūtē, kad līdzsvaroja mača rezultātu (1:1), taču līdz spēles otrā perioda beigu daļai viesi atkal nonāca iedzinējos – 2:3 (uz brīdi bija pat 1:3). Kā vēlāk izrādījās lielākais vārtu birums bija tieši noslēdzošajās 20 spēles minūtēs, kurās „Sabres” guva piecus vārtus, „Lightnig” – vienus. Jau pieminētais Stefords guva divus no tiem, visā spēlē gūstot trīs - „hat trick”. Pēdējās divās spēlēs viņam jau pieci vārti.

Vēl vienu zaudējumu, spēlējot bez saviem līderiem, piedzīvojusi Pitsburgas „Penguins” komanda, kas aizvadītajā naktī savu skatītāju klātbūtnē piedzīvoja zaudējumu pret Kolumbusas „Blue Jackets” – 4:1.

Citā aizvadītās nakts spēlē jau iesildoties savainojumu guva Ņujorkas „Islanders” vārtsargs Kevins Polīns, mačā pret Toronto „MapleLeafs” atstājot savu komandu ar tikai vienu vārtu vīru. Uzvaru šajā spēlē svinēja tieši „Maple Leafs” – 5:3.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-02-09 09:19, pirms 13 gadiem
"Sabres" gūst piecus vārtus trešajā ceturtdaļā un uzvar

LOL trešā ceturtdaļa hokejā. Nice autor!

  +3 [+] [-]

, 2011-02-09 09:19, pirms 13 gadiem
nezināju , ka hokejā ir ceturdaļas...

  +4 [+] [-]

, 2011-02-09 09:21, pirms 13 gadiem
Šorīt visi autori liekas ir vai nu pohaini vai arī neizgulējušies

  -1 [+] [-]

, 2011-02-09 09:36, pirms 13 gadiem
Sjomins atgriezas, bet bez Green, Sharks nokoda sausaja Wasingtonu ,ka mazas mailites

  +5 [+] [-]

, 2011-02-09 09:57, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Šorīt visi autori liekas ir vai nu pohaini vai arī neizgulējušies
otrais variants!

     [+] [-]

, 2011-02-09 10:03, pirms 13 gadiem
Wašingtonai kārtējais sausais, nu jau 8. pēc skaita.Šķiet, nevienai citai komandai nav tāda cipara.
Niemi otrais sausais pēc kārtas, soms sāk atgūties sezonas otrajā pusē.
Ļoti laba spēle Meisonam, arī Raimeram no Toronto uzvara.Debitē vēl viens somu vārtsargs, - Koskinens, diemžēl ar zaudējumu.
Iesaku apskatīties Neša piespēli Vorāčekam...

     [+] [-]

, 2011-02-09 10:26, pirms 13 gadiem
Vai tad Islanders kads jēdzīgs keepers maz ir? A kur tad tas soms kapā? Atceros ka vēl nesen NHL bija tadi patalantīgi vartsargi ka Toivonens Un Toskala,bet šogad nau nekur manīti' mošk kāds ko zin?

     [+] [-]

, 2011-02-09 10:29, pirms 13 gadiem
zempis rakstīja: Vai tad Islanders kads jēdzīgs keepers maz ir? A kur tad tas soms kapā? Atceros ka vēl nesen NHL bija tadi patalantīgi vartsargi ka Toivonens Un Toskala,bet šogad nau nekur manīti' mošk kāds ko zin?
Islanders.
Toivonens un Toskala jau sen vairs nespēlē NHL.Ja nemaldos, Toivonens kādus gadus atpakaļ spēlēja Krievijā, Toskala NHL nespēlē nu jau aptuveni 3 gadus, pēc Sanhosē pārcēlās uz Toronto, tur viņam negāja, pēc tam uz Anaheimu, kur tā īsti nepaspēja uzspēlēt.Šobrīd, šķiet spēlē Somijā.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-09 10:44, pirms 13 gadiem
Pa Toskalu varu iebilst ka viņš vēl pagājušogad spēlēja NHL,TAD laikam apmainija ar Žigēru un škiet pa vēl beigās aizmainija uz flames! Ta cik atceros somiem vēl bijuši vairāki vārtu vīri kuri ir vismaz NHL uzspēlējuši,škiet parējām eiropas valstim kopa knapi vairāk sanāk!

     [+] [-]

, 2011-02-09 11:19, pirms 13 gadiem
Sabres parādīja raksturu!!! Tgd tik jāpaņem Floridu un play-off būs ļooti tuvu!!!

     [+] [-]

, 2011-02-09 15:04, pirms 13 gadiem
Atkārtošos vēlreiz-Rolosonam ir TIK viegli palīst zem ādas Es jau biju par Tampu safanojies, bet ar tādu vārtsargu viņiem PO toch nav izredžu...visādi citādi šai komandai šosezon liels progress...

     [+] [-]

, 2011-02-09 16:15, pirms 13 gadiem
lietotajsk rakstīja: Atkārtošos vēlreiz-Rolosonam ir TIK viegli palīst zem ādas Es jau biju par Tampu safanojies, bet ar tādu vārtsargu viņiem PO toch nav izredžu...visādi citādi šai komandai šosezon liels progress...
Līddzīgi kā Dinamo, kā pa viļņiem! Arī Rolosons nav tas jaunākais, lai visas spēles aizvadītu vienā, augstā līmenī.

     [+] [-]

, 2011-02-09 19:01, pirms 13 gadiem
quarterr rakstīja: Līddzīgi kā Dinamo, kā pa viļņiem! Arī Rolosons nav tas jaunākais, lai visas spēles aizvadītu vienā, augstā līmenī.
Nē, nē es šeit vairāk gribēju uzsvērt to, ka Rolosons ir labs vārtsargs tikai līdz tam brīdim kamēr kāds viņu neaizskar vai kaut kā citādi nesanikno.
Es pats skatījos tās spēles kur tampa zaudē ar lielu ielaisto vārtu skaitu (izņemot to 8:1 zaudējumu pret pingvīniem) un tajās spēlēs bija kāds moments pēc kura tālāk spēles gaitā Rolosonam tika piemesta pilna kaste. Pavēro kādreiz kā viņam pilnīgi sejas izteiksme izmainās pēc dažām epizodēm. Ko viņš darīs PO kad visi ar zobiem un nagiem plēsīsies par goliem??
Īstenībā ļoti gaidu Flyers vs Lightning maču, zinot cik ļoti lidotājiem patīk asa/rupja spēle vārtu priekšā. Pagājušos PO Jaroslavs Halāks tika izslēgts tieši tādā veidā..tas ko neizdevās izdarīt Caps
Niemi šajā ziņā gan nebija problēmu,lai kā arī viņu tur grūstītu..

     [+] [-]

, 2011-02-09 23:01, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Wašingtonai kārtējais sausais, nu jau 8. pēc skaita.Šķiet, nevienai citai komandai nav tāda cipara.
Niemi otrais sausais pēc kārtas, soms sāk atgūties sezonas otrajā pusē.
Ļoti laba spēle Meisonam, arī Raimeram no Toronto uzvara.Debitē vēl viens somu vārtsargs, - Koskinens, diemžēl ar zaudējumu.
Iesaku apskatīties Neša piespēli Vorāčekam...
Eleganti.

Tīnim Skineram jau 20 goli šajā sezonā.