Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL aizvadītās nedēļas labākie - Benns, Lupuls un Andersons

NHL aizvadītās nedēļas labākie - Benns, Lupuls un Andersons
Džeimijs Benns
Foto: NHLI via Getty Images

Aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) labākie spēlētāji ir Dalasas "Stars" uzbrukuma līderis Džeimijs Benns, Toronto "Maple Leafs" otrs labākais punktu guvējs, Džofrejs Lupuls un Otavas "Senators" stabils pirmais numurs vārtos - Kreigs Andersons.

Par nedēļas labāko spēlētāju atzīts "Stars" uzbrucējs, Džeimijs Benns, kurš pagājušās nedēļas trīs spēlēs guva septiņus punktus (4+3). Zaudējumā pret Detroitu, kurā viesi bija pārāki ar 5:4,viņš guva vārtus un divas reizes asistēja, pret Nešvilu, spēlējot "Predators" mājās, tika izcīnīta uzvara ar 4:1, Bennam - 1+1, tieši ar tādu pašu rezultātu Dalasa savā laukumā sestdien pieveica Edmontonu, nedēļas labākā spēlētāja godu deva viņa divi gūtie vārti.

Kopā jau četrās spēlēs pēc kārtas Džeimijs Benns ir aizvadījis spēlēs gūstot vairākus punktu vienā mačā. Šajā sezonā viņš ir sakrājis 41 punktu - (13+28).

Džofrejs Lupuls arī sakrāja septiņus punktus (2+5), taču viņš bija lielāks palīgs saviem komandas biedriem, tieši tāpēc viņš ir otrā zvaigzne aizvadītajā nedēļā, kurā Toronto ne reizi nezaudēja un izdevās pārtraukt trīs neveiksmu sēriju. Nedēļas sākumā Toronto ar 7:3 sakāva Tampu, Lupulam 1+3, pēc tam ar 4:0 tika pieveikta Vinipega, kurā Lupuls reizi asistēja, bet nedēļas pēdējā spēlē jau sīvākā cīņā tika uzvarēta Detroita ar 4:3, kurā viņš guva uzvaras nesošos vārtus un asistēja. Viņš 41 spēlē ir guvis 47 (19+28) punktus un par vienu atpaliek no komandas rezultatīvākā spēlētāja - Kesela. Viņš ir līgas 4. labākais punktu vācējs, dalot šo vietu ar Danielu Sedīnu.

Nedēļas labākai vārtsargs un līgas trešā spožākā zvaigzne pērnajā nedēļā ir "Senators" stabilā vērtība Otavas vārtos - Kreigs Andersons, kuram pagājušajā nedēļā, gluži kā visā šajā sezonā, darba netrūka. Otava bija viena no retajām komandām, kurai bija veselas 4 spēles, tikai vienā no tām tika zaudēts punkts. Viņš paa nedēļu ielaida vidēji 2.41 ripu un atvairīja 92.9% metienu.

Nedēļu Otava pavadīja praktiski mājās, kur uzvarēja visas spēles. Pa priekšu tika pārspēta "Devils" komanda ar 3:2, kurā Kreigs atvairīja 93.1% metienu, taču zvaigžņu stunda viņam bija spēlē pret Tampabeju, kuru "Senators" pārspēja ar 4:1, "Lightning" komanda nekādi nevarēja pārspēt Andersonu, vienīgos vārtus guva līgas labākais snaiperis, Stemkoss, kurš pa Andersona vārtiem meta veselas sešas reizes, bet Otavas vārtu vīrs šajā spēlē atvairīja 97.2% metienu. Nedēļas nogalē tika aizvadītas divas spēles ar "Flyers" komandu, sestdien Filadelfijā, bet svētdien savā laukumā. Pa priekšu Otava tikai papildlaikā pašās beigās, kad bija atlikušas sešas sekundes, zaudēja ar 2:3, Andersonu visas rezes pārspēja Briērs, bet kopumā viņš komandu glāba 92.3% gadījumu. Vakar "Senators" izdevās revanšēties ar 6:4, Kreigs Andersons atvairīja 89.2% mestās ripas.

Andersons ir devis lielu ieguldījumu komandas kopējā sniegumā, pašlaik Otava jau ir pakāpusies uz 5. vietu Austrumu konferencē. Un lai gan viņš nav viens no līgas labākajiem vārtsargiem pēc statistikas rādītājiem (3.13 un 90.2%), tomēr viņš ir aizvadījis visvairāk spēles šosezon no visiem vārtsargiem, 38, un uzvaras izcīnītas 20 mačos, kas ir vairāk kā puse no aizvadītajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +3 [+] [-]

, 2012-01-10 01:31, pirms 12 gadiem
Andersons Rīgas Dinamo rezervistos, bet NHL nedēļas labākais!

     [+] [-]

, 2012-01-10 10:17, pirms 12 gadiem
Prieks par Lupulu, viņš ir baigi progresējis