Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" uzbrucējs Ribeiro guvis kakla savainojumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Stars" uzbrucējs Ribeiro guvis kakla savainojumu
Maiks Ribeiro
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas spēlē Ņujorkā, kur vietējais ''Rangers'' ar 5:2 apspēlēja Dalasas ''Stars'', otrajā periodā ar nūju pa kaklu dabūjis viesu komandas uzbrucējs Maiks Ribeiro, kurš vēlāk ticis nogādāts slimnīcā.

Savainojumu Ribeiro guva otrajā periodā sadursmē ar ņujorkieti Kristoferu Higinsu, kuram par spēli ar augstu paceltu nūju iedeva mazo - divu minūšu sodu. ''Rangers'' hokejists pēc spēles izteicies, ka neesot nemaz pamanījis Ribeiro.

''Stars'' uzbrucējs palicis Ņujorkas viesnīcā, nevis devies prom kopā ar komandu. Pēc negadījuma Kārļa Skrastiņa komandas biedrs vairākas minūtes nogulējis uz ledus, pirms ticis nogādāts komandas ģērbtuvē. Pēcāk hokejists aizvests uz slimnīcu, no kuras pēc apskates izlaists. Dalasā viņš atgriezīšoties ceturtdien.

Pagaidām nav zināms, vai Ribeiro izlaidīs kādu spēli. Nākmais mačs ''Stars'' būs naktī uz sestdienu savā laukumā pret Ņujorkas ''Islanders''.

Izmantotie resursi:
AP

  -1 [+] [-]

, 2010-01-07 12:22, pirms 14 gadiem
Zajebaļi tie Sporta Avīze+ reklāmraksti, kuriem netiek klāt - tā ir atklāta pēdējā laikā pārlieku komercializētā Sportacentra necieņa pret ilggadējiem portāla lietotājiem (vēl kopš Esporta pirmsākumiem)!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-07 12:30, pirms 14 gadiem
droši vien, sacepies par to bārtuļa dzīvokļa rakstu, ja? phe, liela muiža, tur taču viss pateikts jau virsrakstā. bik ir sāpe par citiem rakstiem, bet pagaidām nevaru atļauties. ceru, ka kādreiz varēs.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-07 12:49, pirms 14 gadiem
Jā, šodien par Bārtuļa dzīvokli, bet vakar par 'Dinamo retoriskajām piezīmēm' un 'sporta veidu topu', aizvakar par... Saprotu vēl Pučem - oportūnistam - šādi izgājieni piestāv, bet ko, diez, par šo pretīgo komercializāciju* saka anarhists Matulis...

* tikai nevajag bulšitu par to, ka portāla attīstībai nepieciešami līdzekļi, bla, bla, bla (kurus var piesaistīt arī mazliet ētiskākos veidos nekā ar šo SA+ farsu un tradicionālo 'betošanas' jājamzirdziņu). Vislabākais šis portāls bija tad, kad tas vēl bija atzīstamu entuziastu projekts, kuru lieliski papildināja lojāli lietotāji ar saviem komentāriem.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-07 14:35, pirms 14 gadiem
Tad ju labaak uzliek sportacentram uzreiz kaut kaadu nelielu maksu un miers! Gan jau ka tie kuri tiesham grib sekot lidzi sportam ziedos piem 50 sant menesi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-07 18:36, pirms 14 gadiem
Ta tauta kur jus to rakstat. Vajadzetu jums visiem banu ielikt.

Ja zel Stars uzbruceja cerams ka viss buss kartiba.