Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona pārstāvētā "Sabres" izlaiž 3:1 vadību un zaudē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensona pārstāvētā "Sabres" izlaiž 3:1 vadību un zaudē
Zemgus Girgensons cīņā pie vārtiem. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix

Astoto zaudējumu pēdējās desmit cīņās Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvojusi uzbrucēja Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres", kas mājās izlaida no rokām divu vārtu pārsvaru, ar rezultātu 3:4 atzīstot Edmontonas "Oilers" pārākumu.

Latvietis uz ledus šoreiz pavadīja 9:59 minūtes (tostarp 1:14 minūtes mazākumā), kuru laikā viņam padevās viens spēka paņēmiens un vienreiz izdevās pretiniekam atņemt ripu. Girgensons arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Uzbrucējs šosezon aizvadītajās 59 spēlēs izcēlies ar 14 (3+11) rezultativitātes punktiem.

Spēles rezultātu tās otrajā minūtē ar precīzu metienu mazākumā atklāja vācu snaiperis Leons Draizaitls, kuram tas bija jau 41. vārtu guvums sezonā. Tomēr "Sabres" izdevās ātri atspēlēties, Džekam Aikelam realizējot to pašu skaitlisko vairākumu, kurā tika ielaisti vārti - 1:1.

Perioda otrajā daļā Keisijs Mitelštads un Aikels ar plaukstas metieniem no zonas vidus "Sabres" komandai iekrāja divu vārtu pārsvaru - 3:1.

Mača rezultāts nemainījās līdz pat otrās trešdaļas beigām, kad Zeks Kasians, Darnels Nērss un Kails Brodziaks trīs minūšu un 26 sekunžu laikā no nelabvēlīgā 1:3 panāca 4:3 "Oilers" labā, sniedzot mājiniekiem īstu aukstu dušu. Tas "Sabres" trenerim Filam Hauslijam lika nomainīt savu pamatvārtsargu Linusu Ulmarku, vārtos stājoties pieredzējušākam Kārteram Hatonam.

Trešajā periodā dominēja "Sabres", kam bija pārsvars metienos (12:7). Fantastisku iespēju panākt neizšķirtu neizmantoja vecmeistars Džeisons Pominvils, kurš pats atvairīja savu metienu tukšos "Oilers" vārtos no mazāk nekā metra attāluma. "Sabres" atspēlēties nespēja, arvien vairāk attālinoties no izredzēm iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

Līdz ar to "Sabres" ar 66 spēlēs iegūtiem 68 punktiem atrodas austrumu konferences 11. pozīcijā. Nākamā spēle Girgensona pārstāvētajai komandai gaidāma naktī uz 8. martu, kad "Sabres" Čikāgā spēlēs ar vietējo "Blackhawks".

     [+] [-]

, 2019-03-05 07:41, pirms 5 gadiem
Kaut kas šajā mehānismā iegriežas, kā nākas!

     [+] [-]

, 2019-03-05 08:56, pirms 5 gadiem
Cik sezonas sākums bija labs, tik tagad viss diezgan čābīgi izskatās.