Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

5,45 miljoni par sezonu – Brats un "Devils" panāk izlīgumu pirms arbitrāžas tiesas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

5,45 miljoni par sezonu – Brats un "Devils" panāk izlīgumu pirms arbitrāžas tiesas
Jespers Brats. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Ņūdžersijas "Devils" izdevies vienoties par līguma pagarināšanu ar savu pagājušās sezonas rezultatīvāko spēlētāju Jesperu Bratu, kurš gaidāmajā sezonā saņems 5,45 miljonus dolāru.

24 gadus vecajam uzbrucējam Jesperam Bratam un Ņūdžersijas "Devils" trešdien bija paredzēta arbitrāžas tiesas sēde, taču īsi pirms tās izdevies vienoties par jaunu līgumu. Zviedra iepriekšējais līgums bija par 5,5 miljoniem divās sezonās, tādējādi viņš ticis pie krietna algas pielikuma.

Pagājušajā sezonā Brats laukumā devās 76 spēlēs un sasniedza jaunus karjeras rekordus – viņš guva 26 vārtus, atdeva 47 piespēles un sakrāja 73 punktus, kļūstot par "Devils" rezultatīvāko spēlētāju. NHL piecas sezonas aizvadījušais uzbrucējs iepriekš visās sezonās bija guvis vismaz 30 punktus, bet nebija ticis pāri 35 punktu robežai.

"Devils" aizvadīto sezonu noslēdza Metropoles divīzijas septītajā vietā un atkal nekvalificējās izslēgšanas spēlēm. Starpsezonā sastāvu papildinājušas vairākas jaunas sejas – kā brīvie aģenti pievienojās Ondržejs Palāts, kurš ar Tampabejas "Lightning" divreiz izcīnījis Stenlija kausu, un aizsargs Brendens Smits, bet iemainīti tika vārtsargs Vīteks Vanēčeks, aizsargs Džons Marino un uzbrucējs Ēriks Haula.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jesper-bra...