Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Labāk paņemt mazāku vienvirziena, bet drošāku līgumu"

Jānis Celmiņš

Daugaviņš: "Labāk paņemt mazāku vienvirziena, bet drošāku līgumu"
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš intervijā „Sporta Avizē” atzīst, ka šobrīd drošāk ir paņemt mazāku vienvirziena, bet drošāku līgumu, lai nākotnē varētu cerēt uz ko vairāk.

Jau ziņojām, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Otavas "Senators" latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam piedāvājis kvalifikācijas līgumu, liekot noprast par vēlmi turpināt sadarbību. Kvalifikācijas līguma piedāvājums nozīmē to, ka 1. jūlijā Daugaviņš nekļūst par ierobežotu brīvo aģentu, ja pieņems kluba izteikto piedāvājumu.

Pats hokejists vaicāts vai hokejista vērtība pēdējās sezonas laikā ir augusi, sarunā ar „Sporta Avīzi” atbild, ka tagad sarunās viņam vismaz ir ko likt pretī. „Esmu spēlējis svarīgas spēles un palīdzējis „Senators” tika „play-off”. Ko es varēju pirms tam teikt? Neko. Esmu AHL spēlētājs, bet viņi farmkluba spēlētājus redz reti. Nevaru sevi salīdzināt ar kādu citu AHL spēlētāju, jo tas vienalga ir AHL. Un NHL ņem tomēr vērā arī statistiku – bloķētos metienus, kā es spēlēju mazākumā,” klāsta Daugaviņš.

Jaunajai sezonai hokejists pagaidām vēl negatavojas, taču uztur sevi formā. „Tas vēl ir tikai ievilkšanās process pirms lielā darba. Lai nav tā, ka neko nedaru un pirmajā dienā zālē dabūju traumu. Aktīvi atpūšos. Mēģinu skriet, domāju par hokeju, bet izbaudu arī to, ka esmu mājās. Amerikā māju pietrūkst,” atzīst hokejists, kurš aizadītajā sezonā piedalījās 65 NHL regulārās sezonas mačos, sakrājot 11 (5+6) rezultativitātes punktus.

„Man Berģos patīk vislabāk, te esmu uzaudzis, te dzīvošu,” Daugaviņš pauž, ka kādreiz noteikti atgriezīsies mājās. „Amerikā man Latvijas pietrūkst – draugu, vecāku. Ko tur palikt vienam. Nav Amerika nekāda zelta bedre, visiem tā tikai liekas. Te visa atmosfēra brīvāka, gaiss svaigāks,” skaidro Daugaviņš.

„Mums bija laba izlase, varbūt nepieredzējusi. Cīņas spars bija par medaļām, bet spēle slikta. Pietrūka pieredzes, kas visu savelk kopā. Negribu teikt, ka mums obligāti vajadzēja apspēlēt norvēģus, viņi ir laba komanda un pēdējos gados spēlē ceturtdaļfinālā. Ja mēs katrs pieliktu pa procentam klāt, rezultāts būtu labāks,” atskatoties uz izlases sniegumu aizvadītajā pasaules čempionātā, atzīst Kaspars.

Pilnu interviju ar Kasparu Daugaviņu lasiet „Sporta Avīzes” jaunajā numurā.

 +29 [+] [-]

, 2012-07-03 12:58, pirms 12 gadiem
galvenais nezaudēt cīņassparu un es domāju,ka tad ar Kasparu viss būs kārtībā,būs stabils NHL špīlers.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +34 [+] [-]

, 2012-07-03 13:05, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Galvenais nezaudēt paniku
Nezaudēt paniku? Wtf?

 +12 [+] [-]

, 2012-07-03 13:16, pirms 12 gadiem
"Kvalifikācijas līguma piedāvājums nozīmē to, ka 1. jūlijā Daugaviņš nekļūst par ierobežotu brīvo aģentu, ja pieņems kluba izteikto piedāvājumu."

Tas teikums vajā Celmiņu jau kuro rakstu. Nu vai patiešām nevar savas kļūdas palabot?

  +7 [+] [-]

, 2012-07-03 13:21, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Galvenais nezaudēt paniku
YOU FAIL!
Slēpts komentārs: sveiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-07-03 13:45, pirms 12 gadiem
Nezinu gan, Daugavam jāmaina klubs, vai jāpieņemas hokeja izaugsmē, jo ja viss ir kā šogad, neko augtāku par 4-3 maiņu un neregulāru spēlēšanu būtu cerēt naivi............

  -4 [+] [-]

, 2012-07-03 14:17, pirms 12 gadiem
Mums tepat Rīgā jau slidinās puikas ar mazajiem "drošajiem" līgumiem TRTD!

  +7 [+] [-]

, 2012-07-03 14:36, pirms 12 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: Nezinu gan, Daugavam jāmaina klubs, vai jāpieņemas hokeja izaugsmē, jo ja viss ir kā šogad, neko augtāku par 4-3 maiņu un neregulāru spēlēšanu būtu cerēt naivi............
Daugaviņš pēc savām prasmēm ir 3 maiņas spēlētājs priekš jebkuras NHL komandas un viņam galvenais ir nostiprināties tur lai nav mētāšana uz AHL. Nevajag te taisīt no viņa stāru.

  -4 [+] [-]

, 2012-07-03 14:48, pirms 12 gadiem
lukturis rakstīja: Daugaviņš pēc savām prasmēm ir 3 maiņas spēlētājs priekš jebkuras NHL komandas un viņam galvenais ir nostiprināties tur lai nav mētāšana uz AHL. Nevajag te taisīt no viņa stāru.
Kurš tad viņu taisa par stāru?? tu kautko jauc, nekas īpaš viņš nav bet ceru ka vēl kādreiz būs, cīņas spars viņam ir bet ar to ir stingri par maz lai tiešām spīdētu NHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-07-03 14:56, pirms 12 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: Kurš tad viņu taisa par stāru?? tu kautko jauc, nekas īpaš viņš nav bet ceru ka vēl kādreiz būs, cīņas spars viņam ir bet ar to ir stingri par maz lai tiešām spīdētu NHL
Un kurš tad te sāka runāt par "augtāku par 4-3 maiņu"? Jādomā taču reāli... Labākajā gadījumā stabils 3. maiņas uzbrucējs, izcils PK spēlētājs, kuru arī kādreiz var pacelt augstāk, lai aizlāpītu "caurumus".

  -3 [+] [-]

, 2012-07-03 15:00, pirms 12 gadiem
sveiks rakstīja: kāds cīņasspars ?????? Pirmajā spēlē varbūt, pēc tam bija uzkrītoši ka cīņasspara vispār nebija. Un tik muld, bija cīņasspars, bija cīņasspars, jāsaglabā cīņasspars. Jāmeklē iedvesma un cīņasspars nevis jāsaglabā. Kā var saglabāt to kā nav ?
ta tas ir, skaidra un gaiša patiesiba, bet sc pokemoni protams iesprāuž minusus jo patiesība acis kož, bet ja uzraksta melus tad sie ir priecigi

  -1 [+] [-]

, 2012-07-03 15:23, pirms 12 gadiem
Jolkins rakstīja: Un kurš tad te sāka runāt par "augtāku par 4-3 maiņu"? Jādomā taču reāli... Labākajā gadījumā stabils 3. maiņas uzbrucējs, izcils PK spēlētājs, kuru arī kādreiz var pacelt augstāk, lai aizlāpītu "caurumus".
izlasi manu komentāru..... es par to pašu runāju ...........

  -3 [+] [-]

, 2012-07-03 15:31, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Galvenais nezaudēt paniku
ļoti noderīgs padoms, Daugaviņam dzīve ir diezgan dziļā pa**ļā, ja nekritīs panikā, tad moš vēl izkarpīsies no tās visas naudas un karjeras kurā ielīdis līdz ausīm

     [+] [-]

, 2012-07-03 15:36, pirms 12 gadiem
kur ir ziņa par to, ka Flyers izpirka Bārtuļa līgumu???

  +3 [+] [-]

, 2012-07-03 16:02, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Galvenais nezaudēt paniku
zem katra raksta tu izrādi savu tupumu, nu pietiek, sapratām, ka esi tups.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-03 16:18, pirms 12 gadiem
Tak herņas visi tie līgumi, tāpat katrs dara, kā ienāk prātā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-03 21:48, pirms 12 gadiem
Celerons rakstīja: Tak herņas visi tie līgumi, tāpat katrs dara, kā ienāk prātā...
man šķiet Karsumam arī bija vienvirziena līgums tas reāli neko nemaina, jo tās summas priekšNHL ir smieklīgas, aizsutīs mājās un viss, ja nepatiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 01:46, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: kam? žirg
Dinamo un nekas vairāk viņam nespīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja