Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" veic izmaiņas vadībā – komandai būs jauns ģenerālmenedžeris

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Golden Knights" veic izmaiņas vadībā – komandai būs jauns ģenerālmenedžeris
Džordžs Makfī un Kellijs Makkrimons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Lasvegasas "Golden Knights" paziņojis par izmaiņām vadībā – līdzšinējais ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī tagad būs hokeja daļas prezidents, bet viņa asistents Kellijs Makkrimons kļūs par ģenerālmenedžeri. Izmaiņas stāsies spēkā 1. septembrī.

"Golden Knights" aizvadījusi tikai divas sezonas, bet jau pamanījusies sasniegt Stenlija kausa finālu – pirms gada ar 1-4 tika atzīts Vašingtonas "Capitals" pārākums, pelnrušķītes stāstam paliekot bez laimīgām beigām. Šajā sezonā Lasvegasa pirmajā kārtā bija vadībā ar 3-1 pret Sanhosē "Sharks", bet zaudēja trīs mačos pēc kārtas un izstājās.

Izmaiņas gan nav saistītas ar zaudējumu, jo Lasvegasas pirmās divas sezonas pārspējušas jebkuras prognozes. Makkrimons bija viens no galvenajiem kandidātiem, lai kļūtu par Edmontonas "Oilers" ģenerālmenedžeri, bet "Golden Knights" organizācija nolēma nodrošināties pret viņa zaudēšanu. Uz vakanto "Oilers" amatu turpina pretendēt Šons Burks, Marks Hanters un Kīts Greckis, kurš šobrīd ir vietas izpildītājs.

Makfī, kurš pirms "Golden Knights" posma bija "Capitals" ģenerālmenedžeris, jau pirms tam bija hokeja daļas prezidents, bet tagad viņš varēs vairāk koncentrēties šiem pienākumiem. Viņš joprojām būs atbildīgais par pieņemtajiem lēmumiem, būdams Makkrimona priekšnieks.

"Kellijs bijis neticams papildinājums mūsu komandai. Viņa raksturs, līdera dotības, hokeja zināšanas un prasme novērtēt spēlētājus ir nesalīdzināmas ar citiem. Esam pārliecināti, ka viņš jaunajā lomā būs izcils. Turpināsim būvēt komandu, ar kuru mūsu fani varēs lepoties," paziņojumā teica Makfī. Makkrimons "Golden Knights" papildināja 2016. gadā, palīdzot vienībai labāk sagatavoties paplašināšanās draftam.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/vgk-mcphee-name-...