Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:739, Did:0, useCase: 3

LHF disciplinārās komisijas lēmumi

1. Par kautiņu 6. februārī LAČ spēlē HK „Latgale”- HK „Ogre”, starp komandas HK „Latgale”- spēlētāju Denisu Martjušovu un HK „Ogre”, komandas spēlētāju Dmitriju Hļustovu. Nolēma:
1.1. Diskvalificēt uz 3 spēlēm HK „Latgale”- spēlētāju D. Martjušovu un HK „Ogre”spēlētāju D. Hļustovu par līdzdalību kautiņā pamatojoties uz LHF DSN punktu 7.2., katru 2010. gada Latvijas atklātā čempionātā.
2. Par SC „Energija”protestu.
Nolēma:
2.1. Sakarā ar to, ka protests tika iesniegts neatbilstoši LAČ reglamenta sadaļai „Protesti”, disciplinārā komisija to noraidīja.
3. Par SK „Liepājas metalurgs” komandas spēlētāja Oskara Freimaņa 25 minūšu sodu 6. februāra LBJAMH spēlē U 18 grupā starp SK „Liepājas metalurgs” un „Prizma/Pārdaugava”.
Nolēma:
3.1 Pamatojoties uz LHF DSN punktu 14., diskvalificēt SK „Liepājas metalurgs” komandas spēlētāju O. Freimani uz 5 LBJAMH U18 grupas un Baltkrievijas atklātā čempionāta hokejā spēlēm, summējot tās.
4. Par „Liepājas metalurgs 2” komandas spēlētāju Bruno Zabi, kas noraidīts uz 10+20 minūtēm 7. februāra LAČ spēlē starp „Liepājas metalurgs 2” un
SK Rīga/Profs-18.
Nolēma:
4.1 Pamatojoties uz LHF DSN punktu 1., diskvalificēt „Liepājas metalurgs 2” spēlētāju Bruno Zabi uz 1 (vienu) LAČ spēli.
5. Atkārtoti par 16. janvārī Latvijas atklāto meistarsacīkšu virslīgā spēlē starp HK „Ozolnieki/MONARCH” – SK Rīga/PROF-18 komandām, notikušo spēlētāja Vadima Romanovska uzbrukumu tiesnesim.
Nolēma:
5.1. Pielaist dalībai LAČ turpmākajās spēlēs, sākot ar 10. februārī HK „Ozolnieki/MONARCH” komandas spēlētāju Vadimu Romanovski, sakarā ar LHF DSN punktu 24., par 5 spēļu izlaišanas aizvietošanu ar naudas sodu.
6. Par HS Rīga III trenera E. Rozenberga izraidīšanu no spēlētāju soliņa 28. janvāra LBJAMH spēlē Nr.52 U 14 grupā starp HK „Tukums”un HS „Rīga III” komandām.
Nolēma:
6.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktiem 10 un 24., sodīt HS „Rīga III”treneri E. Rozenbergu ar naudas sodu 100 LS.
6.2. Soda naudu jāsamaksā līdz 25. februārim. Pretējā gadījumā treneris E. Rozenbergs netiks pielaists pie turpmākas spēļu vadīšanas LBJAMH spēlēs.
6.3. Informēt hokeja skolas „Rīga” vadību par trenera E. Rozenberga rīcību, un lūgt skolas vadību informēt par veiktajiem pasākumiem trenera E. Rozenberga disciplīnas uzlabošanai spēļu laikā.
6.4. Brīdināt E. Rozenbergu, ka līdzīga incidenta atkārtošanas gadījumā, tiks ierosināts jautājums par trenera licences anulēšanu.