Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Razgals: "Visu sezonu gājām uz nosprausto mērķi"

Razgals: "Visu sezonu gājām uz nosprausto mērķi"
SMScredit.lv galvenais treneris Aigars Razgals ar izcīnīto čempiona kausu.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pēc īzcīnītā Latvijas čemiona kausa, pār sezonu, pēdējo spēli un nākotnes plāniem dalījās "SMScredit.lv" komandas galvenais treneris Aigars Razgals un komandas kapteinis un spēlējošais treneris Oļegs Sorokins.

Aigars RAZGALS: „Sezona bija smaga, bet interesanta! Visu sezonu cītīgi trenējāmies un gājām uz nosprausto mērķi, ko parādījām arī regulārajā sezonā – vinnējām! Izslēgšanas spēlēs puiši parādīja raksturu un cepuri nost visu priekšā. Puiši malači! Galvenais šīs uzvaras pamatā bija kopējs komandas noskaņojums un vīrišķīgs raksturs. Runājot par nākamo sezonu, tad liktenis rādīs, ja būs jāpiedalās „Kontinentālajā kausā”, tad piedalīsimies”.

Oļegs SOROKINS: „Mēs sezonu nogājām tā kā pleiofu. Labi, sezonā bija pāris zaudējumi, starp citu, tam pašam „Junioram”. Vairāk mēs negribējām pieļaut kaut ko tādu. Tiešām prieks, ka mēs kā komanda vinnējām šo spēli. Jau otrā spēle parādīja, ka mēs varam izvilkt rezultātu, esot zaudētājos. Šoreiz mums nācās noturēt, bet nevienu brīdi par rezultātu noturēšanu nedomājām, gribējām spēlēt. Ja būs iespēja nākamajā sezonā piedalīties „Kontinentālajā kausā”, tad tā ir jāizmanto, kāpēc gan nē”?

SMScredit.lv veterāns Oļegs Sorokins tikai 39 gados ticis pie Latvijas čempiona kausa
Foto: Romāns Kokšarovs, f64