Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

LHF valdes sedes 20. jūnija lēmumi

LHF valdes 20. jūnija sēdes lēmumi Latvijas Hokeja federācijas valde izskatīja jautājumu par valstsvienības galveno treneri. Treneru padomes priekšsēdētājs Ēvalds Grabovskis informēja, ka treneru padome divās sēdēs izvērtēja abu potenciālo valstsvienības galvenā trenera amata kandidātu Aleksandra Beļavska un Oļega Znaroka atbilstība amatam. Tika vērtēti abu treneru iesniegtās programmas, izglītību un kvalifikāciju apstiprinošie dokumenti. Treneru padome vienbalsīgi nolēma ieteikt valdei apstiprināt par valstsvienības galveno treneri Oļegu Znaroku. Valde, uzklausījusi Ē. Grabovska ziņojumu un O. Znaroka programmu, vienbalsīgi apstiprināja Oļegu Znaroku Latvijas valstsvienības galvenā trenera amatā.

LHF valde izskatīja arī jautājumu par 2007. gada valsts meistarsacīkšu sarīkošanu pieaugušajiem un jauniešiem. Ļoti iespējams, ka virslīgā bez Lietuvas komandas startēs arī viens Igaunijas klubs, kas galīgo atbildi dos tuvākajā laikā.
Jaunatnes meistarsacīkšu sarīkošanai nolemts vēlreiz precizēt klubu viedokli par to, vai 2007. gada čempionātā spēlēt kā līdz šim, pa dieviem gadiem vienā vecuma grupā, vai jauno sezonu sākt, spēlējot katram dzimšanas gadam atsevišķi, tātad astoņās grupās. Pēc klubu viedokļu apkopošanas un izdevumu tāmes sastādīšanas nolemts, ka 11. jūlija valdes sēdē apstiprinās 2007. gada bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu nolikumu.
Arī jautājumā par septiņu Lietuvas un trīs Igaunijas komandu līdzdalību mūsu bērnu un jaunatnes čempionātā galavārds piederēs Latvijas klubiem.