Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

LHF disciplinārā komisijas sēdes protokols Nr.5

1. Par disciplinārās komisijas 10. janvāra sēdē lemtā par SK „Latgale” spēlētāja Antona Kuzņecova nesportisko rīcību un saņemtajiem diviem noraidījumiem uz 25 minūtēm virslīgas spēlē starp komandām SK „Rīga 95” – „Latgale” 28.. decembra mačā, atkārtotu izskatīšanu pamatojoties uz LHF valdes 18. novembra lēmumu un DHK vadības lūgumu par soda mīkstināšanu vainīgajam spēlētājam.

Nolēma:
1.1. Pieņemt zināšanai Antona Kuzņecova publisko atvainošanos spēles tiesnesim A. Kudrjašovam un pretinieku komandas trenerim V. Nazarovam.
1.2. Pamatojoties uz LHF DSN punktiem 12., 14 diskvalifikācija uz 10 + 5 spēlēm. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 24, iekļaut mazāko sodu lielākajā, kā galīgo soda mēru A. Kuzņecovam noteikt diskvalifikāciju uz 10 spēlēm un piemērot nosacītu diskvalifikāciju līdz sezonas beigām.
1.3. . Pamatojoties uz LHF DSN punktu 12, atļaut aizstāt piecu spēļu diskvalifikāciju uz ar soda naudu.