Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam negatīva lietderība -2 un sakāve ECHL divīzijas līderu cīņā

Agris Suveizda

Rubīnam negatīva lietderība -2 un sakāve ECHL divīzijas līderu cīņā
Kristiāns Rubīns. Foto: AFP/Scanpix

Ziemeļamerikas hokeja līgā ECHL neveiksmi šonakt piedzīvoja Kristiāna Rubīna pārstāvētā Ņūfaundlendas "Growlers", kas izbraukumā Ziemeļu divīzijas līderu duelī ar 1:5 piekāpās Adirondaka "Thunder".

Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. "Thunder" ar 14 punktiem deviņās spēlēs nostiprinājās līgas un divīzijas vadībā, bet "Growlers" ar desmit punktiem desmit mačos ir divīzijas vicelīdere.

Nepilnu 21 gadu vecais latviešu aizsargs debijas sezonā ECHL aizvadījis desmit spēles un sakrājis piecus (1+4) punktus, pozitīvu lietderību +1 un divas soda minūtes. Rubīns izdarījis 23 metienus pa vārtiem. Latviešu aizsargs spēlējis arī Zviedrijā, bet iepriekšējos divus gadus viņš pavadīja Rietumu hokeja līgā. Regulārajā sezonā Rubīns 109 spēlēs tika pie 51 (10+41) punkta, bet izslēgšanas spēlēs viņam 17 mači un 11 (1+10) punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/5e0...