Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugers AHL mača pirmā zvaigzne, veiksmīgi spēlē arī Balcers un Jevpalovs

Rolands Eliņš

Bļugers AHL mača pirmā zvaigzne, veiksmīgi spēlē arī Balcers un Jevpalovs
Teodors Bļugers. Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins / Facebook

Amerikas Hokeja līgā trīs Latvijas uzbrucēji šonakt nodemonstrēja rezultatīvu sniegumu. Teodors Bļugers guva divus vārtus, Ņikita Jevpalovs sakrāja divus punktus (1+1), bet Rūdolfs Balcers izcēlās ar vārtu guvumu.

Teodors Bļugers palīdzēja „Penguins” viesos ar 7:3 sakaut „Phantoms” vienību. Bļugers guva komandas trešos un piektos vārtus, taču palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Latviešu uzbrucējam tiem bija 12. un 13. vārti šosezon un kopumā viņam 35 AHL spēlēs 25 punkti (13+12). Bļugera sniegums šodienas spēlē tika novērtēts ar mača pirmās zvaigznes titulu.

Savukārt Ņikita Jevpalovs tika atzīts par mača trešo zvaigzni „Rockets” zaudējumā papildlaikā pret „Checkers”. Jevpalovs guva spēles pirmos vārtus un trešā perioda izskaņā ar rezultatīvu piespēli palīdzēja „Rockets” izraut neizšķirtu 4:4 un papildlaiku, kurā tika zaudēts 4:5. Jevpalovs izdarīja piecus metienus pa vārtiem un ieguva pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jevpalovam šī ir sezonas otrā spēle AHL ar diviem punktiem, bet kopumā viņš 33 spēlēs sakrājis septiņus vārtus un četras piespēles.

Rezultatīvs mačs arī Rūdolfam Balceram, kurš guva vārtus „Senators” uzvarā 3:2 pār „Devils”. Balcers izcēlās jau spēles 44. sekundē, spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu un divām soda minūtēm. Viņam šie bija 14. vārti AHL šosezon.

ECHL Kristiāns Rubīns palīdzēja „Growlers” ar 4:3 bullīšos pieveikt „Royals”. Rubīnam bija neitrāls lietderības koeficients, divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes. Zaudējums tikmēr Robertam Locānam un Norfolkas „Admirals”, kas ar 1:3 piekāpās „Gladiators”. Locāns palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

USHL Roberts Bļugers izdarīja saņēma divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -2 „Capitols” zaudējumā papildlaikā pret „Lumberjacks”, kamēr Verners Egle un „Fighting Saints” palika sausā 0:1 pret „Gamblers”.

NCAA Jānis Jaks palīdzēja „American International College” ar 4:3 pārspēt Roberta Morisa univarsitātes komandu, Kārlis Čukste guva vārtus „Quinnipiac” graujošā uzvarā 6:0 pār ”Colgate” komandu. Haralds Egle palīdzēja Klārksona universitātei iegūt „Desert Hockey Classic Championship” trofeju, turnīra finālā ar 3:1 pieveicot Minesotu. Egles rēķinā viena rezultatīva piespēle. Savukārt Maines universitāte ar Eduardu Tralmaku sastāvā ar 3:7 piekāpās „Princeton”. Arī Tralmaks izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-30 11:09, pirms 5 gadiem
Jācer, ka abi kādreiz tiks arī līdz hokeja mekkai KHL, nevis tikai muļļāsies pa visādiem NHĻ un ĀHĻ.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-30 11:25, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Jācer, ka abi kādreiz tiks arī līdz hokeja mekkai KHL, nevis tikai muļļāsies pa visādiem NHĻ un ĀHĻ.
Pareizi,Rīgas Dinamo viņus gaidītu spoža nākotne....

  +3 [+] [-]

, 2018-12-30 11:29, pirms 5 gadiem
Bļugeram šosezon noteikti jādot vismaz viena iespēja paspēlēt un pieradīt sevi Pingvīnos. Kā nekā tik raiti viņiem šosezon nav gājis. Labs cīkstonis vārtu priekšā Tedijs, vairākumā arī stabils.

     [+] [-]

, 2018-12-30 11:40, pirms 5 gadiem
USHL Roberts Bļugers izdarīja saņēma divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -2

     [+] [-]

, 2018-12-30 13:13, pirms 5 gadiem
Visus trīs gaidu Šveicē.

     [+] [-]

, 2018-12-30 14:27, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Jācer, ka abi kādreiz tiks arī līdz hokeja mekkai KHL, nevis tikai muļļāsies pa visādiem NHĻ un ĀHĻ.
Viedi vārdi, visu zemju proletariātam jasavienojas KHL savienībā

     [+] [-]

, 2018-12-30 14:34, pirms 5 gadiem
Bļugers zobu kapi gan zina kā izmantot.