Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukarts un Razgals atstāj Čehijas klubu "Vitkovice"

Bukarts un Razgals atstāj Čehijas klubu "Vitkovice"
Roberts Bukarts. Foto: Petr Kotala / hc-vitkovice.cz

Čehijas Ekstralīgas komanda HC "Vitkovice" oficiāli paziņojusi, ka tās komandas līderis Roberts Bukarts oficiāli pamet komandu, tajā nepaliks arī Frenks Razgals. Bukarts "Vitkovice" rindās bija īrē no Prāgas "Sparta", ar ko viņam tagad līgums pārtraukts.

Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts nākamajā sezonā nebūs "Vitkovice" sastāvā, vēsta komanda. Šo sezonu komandas līderis noslēdza ar 42 (16+26) punktiem, spēlējot 47 regulārās sezonas spēles. Aiz Bukarta kā otrais komandas līderis bija Čehs Ondrejs Romans, kuram bija tikai 33 (14+19) punkti 45 spēlēs.

Bukarts "Vitkovice" rindās bija ar īres līgumu no Prāgas "Sparta", un "Vitkovice" ziņo, ka sadarbības turpināšana nebija sarunājama. Bukarts gan neatgriezīsies arī Prāgas "Sparta" sastāvā - komandas sporta direktors Petrs Tons kluba mājaslapā apliecinājis, ka līgums ar Bukartu ir pārtraukts.

"Vitkovice" pavēstījusi, ka komandā nepaliks arī otrs latviešu uzbrucējs Frenks Razgals. 23 gadus vecais spēlētājs pēc sezonas sākšanas Rīgas „Dinamo” sastāvā „Vitkovice” rindās piedalījās 20 spēlēs, gūstot vienu punktu.

"Vitkovice" reizē paziņojusi par vairāku spēlētāju aiziešanu un visiem izteikusi pateicību par komandā ieguldīto darbu.

Vitkovices komanda sezonu noslēdza 13. vietā tabulā un izslēgšanas spēlēs kvalificēties neizdevās, taču Čehijas Ekstralīga "Play-off" spēles koronavīrusa dēļ nemaz nestartēja un atcēla sezonu.

Izmantotie resursi:
https://hcsparta.cz/clanek.asp?id=T...
https://www.hc-vitkovice.cz/vitkovi...

  +2 [+] [-]

, 2020-04-30 11:43, pirms 4 gadiem
Interesanti, uz kurieni viņš dosies tālāk? Kaut kādas runas par potenciālajiem darba devējiem ir bijušas? Cerams, ka ne uz Dinamo

  -4 [+] [-]

, 2020-04-30 11:49, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Interesanti, uz kurieni viņš dosies tālāk? Kaut kādas runas par potenciālajiem darba devējiem ir bijušas? Cerams, ka ne uz Dinamo
Jā, cerams, ka tiešām uz Dinamo neies, jo reāli sūdīgs spēlētājs. Slidojumā smieklīgs, tāds kokains, nav atlētisks, bet iedomājies, ka ir kaut kāds Ovečkins.. Pēc runāšanas vien var saprast, ka sadomājies 30gadīgs puišelis. .
Rihards gan pretstats, tas ir okey vecīša laukumā, vienīgi arī nedaudz deguns gaisā

  -3 [+] [-]

, 2020-04-30 11:50, pirms 4 gadiem
Uz Dinamsku

  +4 [+] [-]

, 2020-04-30 11:52, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Interesanti, uz kurieni viņš dosies tālāk? Kaut kādas runas par potenciālajiem darba devējiem ir bijušas? Cerams, ka ne uz Dinamo
Dosies trenēties individuāli, gaidīs kad pasaule atsāksies hokejs un izskatīs piedāvājumus, ja tādi būs. Nedomāju ka tagad vispār ir kādi "potenciālie darba devēji", laikā kad ceļošana ierobežota. Izklaides industrija nekur nav prioritāšu augšgalā

  +2 [+] [-]

, 2020-04-30 12:03, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Dosies trenēties individuāli, gaidīs kad pasaule atsāksies hokejs un izskatīs piedāvājumus, ja tādi būs. Nedomāju ka tagad vispār ir kādi "potenciālie darba devēji", laikā kad ceļošana ierobežota. Izklaides industrija nekur nav prioritāšu augšgalā
Gan jau kaut kādas runas ir, tik par līgumiem nav nekādas runas. Daudzi sporta pasaulē pagaidām dzīvo ar domu, ka ap jaunās sezonas sākumu atsāksies turnīri ierastajā kārtībā. To, kā būs patiesībā, redzēsim tikai vasarā.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-30 12:09, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Gan jau kaut kādas runas ir, tik par līgumiem nav nekādas runas. Daudzi sporta pasaulē pagaidām dzīvo ar domu, ka ap jaunās sezonas sākumu atsāksies turnīri ierastajā kārtībā. To, kā būs patiesībā, redzēsim tikai vasarā.
Daudzi cer ka atsāksies, bet padomā - kāpēc čehiem vasarā tērēt naudu leģiem (maksāt algas, īrēt dzīvokļus, dot mašīnas) pasākumam, kurš varbūt notiks, arbūt nē. iztiks ar vietējiem, ja pasākums atsāksies, tad pielasīs leģus, šitādi "bukarti" tirgū būs samērā daudz, bet "razgali" anormāli daudz. Es domāju ka daudzi cer ka atsāksies, bet šobrīd rīkojas pieticīgi, izdzīvošanas nevis "bruņošanās" režīmā

  +4 [+] [-]

, 2020-04-30 12:19, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Daudzi cer ka atsāksies, bet padomā - kāpēc čehiem vasarā tērēt naudu leģiem (maksāt algas, īrēt dzīvokļus, dot mašīnas) pasākumam, kurš varbūt notiks, arbūt nē. iztiks ar vietējiem, ja pasākums atsāksies, tad pielasīs leģus, šitādi "bukarti" tirgū būs samērā daudz, bet "razgali" anormāli daudz. Es domāju ka daudzi cer ka atsāksies, bet šobrīd rīkojas pieticīgi, izdzīvošanas nevis "bruņošanās" režīmā
Nu ja, tāpēc arī varbūt kaut kādas pārrunas un mutiskas vienošanās tikai notiek. Reālus līgumus neviens neparaksta, tas ir skaidrs. Tāpat kā Savickijam notiek ar jaunajiem Dinamo leģionāriem - kaut kāda ziņa par jaunu spēlētāju sportacentrā parādās, bet reāls līgums vēl nav un nebūs kādu laiku. Mans sākotnējais komentārs gan bija par to, kur potenciāli mēs varētu redzēt Ro. Bukartu nākamsezon, cerībā, ka tā būs kāda Čehijas top komanda.

  -1 [+] [-]

, 2020-04-30 12:25, pirms 4 gadiem
Hmm, tad jau visticamāk kāds KHL krievu klubs.

  -4 [+] [-]

, 2020-04-30 12:26, pirms 4 gadiem
Uz Dinamo, 3 mainai bus okey

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 13:49, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Nu ja, tāpēc arī varbūt kaut kādas pārrunas un mutiskas vienošanās tikai notiek. Reālus līgumus neviens neparaksta, tas ir skaidrs. Tāpat kā Savickijam notiek ar jaunajiem Dinamo leģionāriem - kaut kāda ziņa par jaunu spēlētāju sportacentrā parādās, bet reāls līgums vēl nav un nebūs kādu laiku. Mans sākotnējais komentārs gan bija par to, kur potenciāli mēs varētu redzēt Ro. Bukartu nākamsezon, cerībā, ka tā būs kāda Čehijas top komanda.
Es Tev atbildēju - visticamāk ka neviens ne sūda nezin un es šī brīža sarunām īpaši neticu, tām vairāk tāds raksturs "čau, kā iet, ja nu kas, rudenī padošu ziņu"

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 14:09, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Es Tev atbildēju - visticamāk ka neviens ne sūda nezin un es šī brīža sarunām īpaši neticu, tām vairāk tāds raksturs "čau, kā iet, ja nu kas, rudenī padošu ziņu"
Var jau būt arī šādi. Tā kā pats personīgi Bukartu nepazīstu, tāpēc 100% nevaru spriest, kā ir patiesībā.

Lai vai kā, tiem, kuri palikuši bez kluba, pašlaik ir tāds "bezsvara stāvoklis", kad nevar zināt kas būs. Tomēr tie, kam ir līgums, trenējas individuāli un gaida treniņu atsākšanos. Pārējiem atliek vien fizisko formu uzturēt un arī gatavoties jaunajai sezonai un cerēt, ka būs interese no spēcīgiem klubiem. (Bukarta gadījumā gan ir visas iespējas pēc tam jebkurā brīdī tikt normālā komandā. Par Razgalu, spriežot pēc pēdējās sezonas, gan neko tādu nevarētu teikt)

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 15:33, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Var jau būt arī šādi. Tā kā pats personīgi Bukartu nepazīstu, tāpēc 100% nevaru spriest, kā ir patiesībā.

Lai vai kā, tiem, kuri palikuši bez kluba, pašlaik ir tāds "bezsvara stāvoklis", kad nevar zināt kas būs. Tomēr tie, kam ir līgums, trenējas individuāli un gaida treniņu atsākšanos. Pārējiem atliek vien fizisko formu uzturēt un arī gatavoties jaunajai sezonai un cerēt, ka būs interese no spēcīgiem klubiem. (Bukarta gadījumā gan ir visas iespējas pēc tam jebkurā brīdī tikt normālā komandā. Par Razgalu, spriežot pēc pēdējās sezonas, gan neko tādu nevarētu teikt)
Dažam avansā tiekot izlasē un daudz maz normāli nospēlējot PČ tālākā karjera iet uz augšu,bet Frenks laikam sasapņojās,ka jau ir baigais špīlers.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 15:47, pirms 4 gadiem
Robertam beidzot jāpārkāpj sev pāri un jācenšas sevi pierādīt kādā augstākā līmenī. No otras puses KHL tikai Dinamo viņš var būt interesants un arī būs grūti noturēties pirmajas 2ās maiņās. Somijā un Zviedrijā viņu nevajag, Vācijā viņu saspiedīs, Šveici nevilks. Atliek tikai kādā Čehijas top klubā mēģināt ielausties. Katrā ziņā, veiksmi viņam!

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 15:55, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Dažam avansā tiekot izlasē un daudz maz normāli nospēlējot PČ tālākā karjera iet uz augšu,bet Frenks laikam sasapņojās,ka jau ir baigais špīlers.
Nezinu kas ar viņu ir, bet mana prognoze bija, ka tieši viņs varētu izsisties, jo ir piemērs ka iepriekšējā paaudzē viens ar tādu pašu uzvārdu izniekoja (nodzēra) talantu un iespējas. Bet iespējams Frenkam ir kādi objektīvi apstākļi vai arī vnk viņš nevar spert soli uz lielo hokeju, dažreiz tā vnk gadās.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 16:02, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Nezinu kas ar viņu ir, bet mana prognoze bija, ka tieši viņs varētu izsisties, jo ir piemērs ka iepriekšējā paaudzē viens ar tādu pašu uzvārdu izniekoja (nodzēra) talantu un iespējas. Bet iespējams Frenkam ir kādi objektīvi apstākļi vai arī vnk viņš nevar spert soli uz lielo hokeju, dažreiz tā vnk gadās.
viņam bija diezgan nopietna pleca trauma 2019.gadā

  +2 [+] [-]

, 2020-04-30 16:34, pirms 4 gadiem
15:03 – Freibergs nejspíš do Komety
Lotyšský reprezentant Ralfs Freibergs skončil ve Zlíně, to už je jasné. Jeho novým působištěm by se mělo stát nedaleké Brno.

  +3 [+] [-]

, 2020-04-30 16:44, pirms 4 gadiem
Tikai ne uz perņas un maikla kolhozu, lai šie spēlē ar saviem krieviem

     [+] [-]

, 2020-05-01 11:02, pirms 4 gadiem
Bukarts jau reizi ir spēlējis Rīgas "Dinamo". Domāju, ka būtu labs priekš Rīgas!