Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam sezonas 15. punkts, A. Ozoliņam un Jeļisejevam pa dublim Krievijā

Rolands Eliņš

Bukartam sezonas 15. punkts, A. Ozoliņam un Jeļisejevam pa dublim Krievijā
Roberts Bukarts. Foto: HC Ocelari

Roberta Bukarta un Gunta Galviņa pārstāvētā „Ocelari” ar 4:1 šodien pieveica Pardubices „Dynamo” vienību Čehijas Ekstralīgas mačā, savukārt Krievijas Augstākajā hokeja līgā pa diviem vārtiem iemeta Artūrs Ozoliņš un Nikolajs Jeļisejevs.

Roberts Bukarts izcēlās ar rezultatīvu piespēli spēles sestajā minūtē, kad palīdzēja „Ocelari” atklāt rezultātu. Viņa komanda pēc tam otrā perioda vidū desmit minūšu intervālā guva vēl trīs bezatbildes vārtus un beigās triumfēja ar 4:1, vienīgos vārtus ielaižot 37 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Bukartam šis bija sezonas 15. punkts (4+11) aizvadītajā 21 spēlē. Galviņš šoreiz ar punktiem neizcēlās, bet palīdzēja komandai nostiprināties turnīra pirmajā vietā. „Ocelari” 23 spēlēs guvusi 46 punktus un par sešiem punktiem apsteidz tuvākās sekotājas, kurām gan par spēli mazāk.

Krievijas VHL ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Artūrs Ozoliņš, palīdzot Toljati „Lada” ar 6:2 pieveikt „Voronezh”. Ozoliņš VHL aizvada sekmīgu sezonu un 29 spēlēs izcēlies ar 23 punktiem (8+15), kamēr viņa komanda ieņem pirmo vietu līgā. Citā VHL spēlē Nikolajs Jeļisejevs ierakstīja divus vārtu guvumus savā rēķinā, palīdzot „Almetyevsk” ar 4:3 papildlaikā pieveikt „Kurhan”. Jeļisejevam šosezon 26 spēlēs 11 punkti.

Norvēģijā sausais zaudējums Maksima Ponomarenko pārstāvētajai „Stjernen”, ar 0:4 zaudējot „Valerenga”. Ponomarenko komandai šī ir ceturtā neveiksme pēc kārtas.

Rezultatīvi Alpu hokeja līgā ieradies Aleksandrs Jerofejevs, kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja „Ritten” gūt uzvaru pār turnīra līdervienību „Val Pusteria” (5:2), kurai tas bija pirmais zaudējums šosezon. Rezultatīva piespēle arī Oļegam Šišļaņņikovam, kamēr Imants Leščovs palika bez punktiem.