Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Gudļevska "Crunch" iekļūst Kaldera kausa finālā, Jevpalovam sezona beigusies

Gudļevska "Crunch" iekļūst Kaldera kausa finālā, Jevpalovam sezona beigusies
Ņikita Jevpalovs
Foto: instagram.com/sjbarracuda

Uzvaru Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa pusfināla izcīnīja Kristera Gudļevska Sirakjūzas "Crunch", kas ar rezultātu 3:1 pieveica Providenses "Bruins" un triumfēja sērijā līdz četrām uzvarām ar 4:1. Pretējās emocijas ir Ņikitam Jevpalovam, jo viņa Sanhosē "Barracuda" piekāpās Grandrapīdes "Griffins" ar 2:4, pabeidzot cīņu par kausu ar zaudējumu pusfināla sērijā ar 1:4.

"Barracuda" pēc pirmās trešdaļas atradās iedzinējos ar 0:2. Otro periodu komanda uzsāka cerīgi, jau otrajā minūtē samazinot rezultāta starpību līdz 1:2, tomēr turpinājumā "Griffins" iemeta vēl divus vārtus - 1:4 un trešās trešdaļas sākumā viss bija gandrīz skaidrs. Vienu golu "Barracuda" izdevās iemest – 2:4, bet tas ietekmēja tikai vārtu starpību - komanda no Sanhosē piedzīvoja ceturto zaudējumu pusfināla sērijā, pabeidzot to ar 1:4 un "Barracuda" sezona ir galā. Ņikita Jevpalovs bija atrodams pieteikumā, tomēr ar rezultativitāti nav atzīmējies nedz šodien, nedz kādā no 11 "play-off" spēlēm. Regulārajā čempionātā uzbrucēja rādītāji ir labāki - 65 mačos 13 vārti, astoņas piespēles un +13 lietderības koeficients.

Jau pirmajā minūtē Sirakjūzas "Crunch" izvirzījās vadībā ar 1:0, un šāds rezultāts saglabājās līdz pat otrās trešdaļas vidum, kad Kriss Porters panāca 1:1. Arī noslēdzošajā periodā norisinājās saspringta cīņa, bet pateicoties diviem Korija Konačera vārtiem trešās trešdaļas otrajā pusē komanda no Sirakjūzas svinēja uzvaru ar 3:1, kas ļāva "Crunch" otro reizi vēsturē iekļūt Kaldera kausa finālā, kur komanda gluži kā 2013. gadā spēlēs pret "Griffins". Arī šoreiz Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet viņa konkurents Maiks Makkena atvairīja 27 no 28 metieniem. AHL "play-off" latviešu vārtsargs aizvadījis vien 38 minūtes, kuru laikā atvairījis 14 metienus.

Pirmā Kaldera kausa finālspēle notiks 3. jūnijā.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...


, 2017-05-28 08:45, pirms 7 gadiem
Konkurenti ir pretinieki nevis komandas kolēģi.
, 2017-05-28 09:53, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Gudis nemaz nespēlējot tiks pie Kaldera!
, 2017-05-28 10:14, pirms 7 gadiem
garrrrrais rakstīja: Konkurenti ir pretinieki nevis komandas kolēģi.
viss atkarīgs no skatu punkta.
, 2017-05-28 10:54, pirms 7 gadiem
Eiropa gaida abus
spektrs plašs - no Slovākijas līdz khl, protams, tikai trtd citus klubus šādi kadri neinteresē
Vācijas meistarsacīkstēs triumfējusī Berlīnes "Eisbären" komanda. Foto: City-Press
1

Leduslāči nevainojami aizsargājas, Gudļevskim un Lūsiņam Vācijas līgas sudrabs

Vācijas hokeja meistarsacīkstēs desmito reizi vēsturē triumfējusi Berlīnes "Eisbären", šovakar izbraukumā ar 2:0 pieveicot vārtsarga Kristera Gudļevska un trenera Edgara Lūsiņa komandu Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
8

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.