Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pečuram divi vārti, Salija iekļūst pusfinālā

Pečuram divi vārti, Salija iekļūst pusfinālā
Sergejs Pečura
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Sergejs Pečura guva divus vārtus un palīdzēja "Sakhalin" izcīnīt pārliecinošu panākumu Āzijas līgā. Savukārt Slovākijas Ekstralīgas pusfinālā iekļuva Artūra Salijas pārstāvētā "Martin", bet septīto spēli panāca Jānis Andersons un "Zvolen".

Āzijas līgas pusfināla trešajā mačā, ar diviem precīziem metieniem, tostarp uzvaras vārtu guvumu, izceļoties Sergejam Pečuram, "Sakhalin" sagrāva "Nikko Ice Bucks" - 6:0. Latviešu uzbrucējs piektajā minūtē izmantoja skaitlisko pārsvaru un atklāja rezultātu, bet 22. minūtē viņš panāca jau graujošo 4:0. Otrās trešdaļas turpinājumā "Sakhalin" guva vēl divus vārtus, visā mačā svinot panākumu ar 6:0 un atgūstot vadību sērijā - 2-1.

Slovākijas Ekstralīgas ceturtdaļfinālā Artūra Salijas pārstāvētā "Martin" ar minimālo 1:0 pieveica "Kosice" un iekļuva pusfinālā, sērijā esot pārāka ar 4-2. Salija veidoja laukuma saimnieku, kas vienīgos vārtus guva 28. minūtē, otro aizsardzības duetu, paliekot bez punktiem.

Tikmēr "Zvolen" ar Jāņa Andersona palīdzību pagarinājumā pārspēja "Zilina" (3:2), atspēlējās trešo reizi sērijā un panāca septīto spēli. Andersons darbojās uzvarētāju vadošajā aizsargu pārī, taču ar rezultatīvām darbībām neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
ASIA LEAGUE ICE HOCKEY
Úvod | Tipsportextraliga.sk

     [+] [-]

, 2017-03-28 00:29, pirms 7 gadiem
Ļoti liels prieks par Pečuru! Jau sezonas sākumā cerēju ka pacels Āzijas kausu!
Pamazām tuvojās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-28 01:25, pirms 7 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Un ja vēl sāk fanot par Pečuru, tad laikam hokejs tikai virspusējs. Gan jau kāds rodsviņiks, citādi nesaprotu uzslavas amatierim.
Cipulim un Spruktam arī biju sekojis mazliet līdzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-28 04:38, pirms 7 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Āzijas kausu hoķī?
Cik tālu no hokeja ir jābūt, lai sāktu sapņot par Āzijas līgu? Kas ir Āzijas hoķis? Cik daudz Tu par viņu zini? Nu neko nesaku, varbūt esi ripas entuziasts no A - Ž. Bet es šaubos.
Nu tas ir pizgets šitā pateikt.
Āzijas līgai nav nekādas vainas. Vidējo/zemāko līgu profesionāls hokejs. Skaidrs, ka pašam nav nekādas sajēgas.

P.S. Kausu, visticamāk, atkal pacels Halla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja