Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam četri metieni Tambijeva trenētās "Metallurg" zaudējumā VHL spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kuldam četri metieni Tambijeva trenētās "Metallurg" zaudējumā VHL spēlē
Leonīds Tambijevs un Novokuzņeckas "Metallurg" hokejisti. Foto: metallurg-nk.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) otro zaudējumu pēdējās trīs spēlēs piedzīvoja Leonīda Tambijeva vadītā un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Novokuzņeckas "Metallurg", kas izbraukumā ar 0:3 kapitulēja "Ryazan" priekšā.

Kulda laukumā pavadītajās 12:34 minūtēs veica četrus raidījumus pa Rjazaņas hokejistu vārtiem. Šosezon 25 gadus vecais latviešu hokejists pie rezultativitātes punktiem vēl nav ticis. "Metallurg" ar desmit mačos iekrātiem 13 punktiem atkāpās līdz 19. vietai VHL kopvērtējumā. Jāatzīmē gan, ka lielākā daļa konkurenšu ir aizvadījušas par vairākām spēlēm vairāk.

Citā VHL mačā joprojām bez uzbrucēja Artūra Ozoliņa spēlējošā Permas "Molot-Prikamye" mājās ar 0:3 zaudēja Toljati "Lada". Permas vienībai tas bija sestais zaudējums (tostarp, ceturtais sausais) pēdējās septiņās cīņās. "Molot-Prikamye" ar deviņās spēlēs iegūtiem sešiem punktiem turnīra tabulā atrodas pēdējā 26. pozīcijā.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт