Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers AHL atgriežas ar vārtiem mazākumā, piespēli un pārliecinošu uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers AHL atgriežas ar vārtiem mazākumā, piespēli un pārliecinošu uzvaru
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

No Nacionālās hokeja līgas uz Amerikas Hokeja līgu nosūtītais uzbrucējs Rūdolfs Balcers atgriešanās spēlē palīdzēja Belvilas "Senators" pieveikt čempionus, turklāt izcēlās ar vārtiem mazākumā.

AHL

Belvilas "Senators" savā laukumā ar 6:2 pārspēja pagājušās sezonas čempioni Toronto "Marlies", kurai gan šajā sezonā sniegums vairs nav tik labs. Mājinieki visās trešdaļās guva pa diviem vārtiem, un roku panākuma kaldināšanā pielika arī Rūdolfs Balcers. Latviešu uzbrucējs 35. minūtē dubultoja "Senators" pārsvaru (4:2), gūstot vārtus mazākumā, kā arī palīdzēja ar piespēli gūt noslēdzošos vārtus mačā. Balcera kontā trīs metieni pa vārtiem un lietderība +1. Balceram tā bija pirmā spēle AHL kopš 2. janvāra, un 37 mačos viņš izcēlies ar 15+13.

Lavālas "Rocket" izbraukumā ar 2:3 atzina "Lehigh Valley Phantoms" pārākumu, nevienu brīdi neatrodoties vadībā. Ņikita Jevpalovs spēlēja "Rocket" pirmajā maiņā, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 43 spēlēs viņš savācis 14 punktus.

ECHL

Vīlingas "Nailers" neizdevās izmantot sava laukuma priekšrocības, sīvā cīņā atzīstot Bremptonas "Beast" pārākumu – 5:6. Renārs Krastenbergs rezultatīvi asistēja vairākumā, palīdzot no 0:2 panākt 2:2, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja piecu minūšu noraidījumu par kautiņu un spēli pabeidza ar lietderību -1.

USHL

Dabjūkas "Fighting Saints" viesos ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Medisonas "Capitols". Uzvarētāju sastāvā Verneram Eglem septiņi metieni, tomēr viņš palika bez punktiem un ar neitrālu lietderību. Zaudētāju sastāvā pirmos vārtus guva Roberts Bļugers, kurš izcēlās mazākumā un guva savus piektos vārtus sezonā. Viņš izdarīja vienu metienu un dueli pabeidza ar +1 lietderības koeficientu.

NCAA

"Clarkson" ar 3:4 pagarinājumā zaudēja "Harvard". Haralds Egle spēlēja pirmajā maiņā un izcēlās ar rezultatīvu piespēli, diviem metieniem un -1 lietderības koeficientu. "Arizona St." ar 2:4 atzina "Boston U." pārākumu. Filips Buncis spēlēja pirmajā maiņā, rezultatīvi piespēlēja, izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu -1 koeficientu. Gvido Jansonam viens metiens un +1 lietderība.

"American Int'l" ar 2:4 zaudēja "Mercyhurst". Jānis Jaks tika pie rezultatīvas piespēles, izdarīja vienu metienu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. "Maine" ar 2:4 piekāpās "Massachusetts". Eduardam Tralmakam četri metieni un neitrāla lietderība.

"Alaska-Fairbanks" ar 3:1 pieveica "Alaska-Huntsville". Gustavs Grigals nespēlēja. "Lake Superior St." ar 5:2 pārspēja "Bemidji State", bet Mareks Mitens laukumā nedevās.

  +4 [+] [-]

, 2019-01-26 09:43, pirms 5 gadiem
Ļoti labi.

     [+] [-]

, 2019-01-26 10:26, pirms 5 gadiem
Balceram tāds vienkārš bet labs vārtu guvums, arī piespēle simpātiska sanāca tic-tac-toe

  -2 [+] [-]

, 2019-01-26 11:32, pirms 5 gadiem
Nja, NHL Balcers pagaidām vēl nevelk

     [+] [-]

, 2019-01-26 19:40, pirms 5 gadiem
ilgonix rakstīja: Nja, NHL Balcers pagaidām vēl nevelk
Vienkārši nav iemesla pagaidām nosēdināt malā kādu veterānu vai špīleri ar vienvirziena līgumu.