Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Koļesņikovs seko Podziņam un spēlēs Austrālijā

Andrejs Siliņš

Koļesņikovs seko Podziņam un spēlēs Austrālijā
Ņikita Koļesņikovs
Foto: LNAH

Hokejam eksotiskā vietā Austrālijā nākamos karjeras mēnešus pavadīs Latvijas hokeja aizsargs Ņikita Koļesņikovs, kurš pievienojies Melburnas "Mustangs" vienībai.

Par Koļesņikova pievienošanos komandai klubs paziņojis savā "Facebook" lapā, kam ir vairāk nekā 12 tūkstoši sekotāju. Komanda mājas spēles aizvada "Icehouse" arēnā, kur ir vietas sešiem ar pusi tūkstošiem līdzjutēju. Koļesņikovs kļuvis par sesto ārzemnieku komandā (komandā ir arī savulaik "Prizmā", "Rīgā 2000" un "Liepājas Metalurgā" spēlējušais igaunis Vadims Virjasovs), jau aizvadījis pirmo treniņu un varētu debitēt sestdien paredzētajā mačā.

Austrālijā jau spēlē cits hokejists ar Latvijas saknēm - Ainārs Podziņš, kurš savulaik uzspēlējis arī Rīgas "Dinamo". Krievu uzbrucējs tabulas līderes "CBR Brave" rindās sešās spēlēs izcēlies ar desmit rezultativitātes punktiem - četriem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Koļesņikovs un Podziņš aizvadītajā sezonā kopā uzspēlēja arī Lielbritānijā, pārstāvot Edinburgas "Capitals" vienību. Tāpat Koļesņikovs aizvadītajā sezonā uzspēlēja vienā no Ziemeļamerikas zemākajām līgām un Polijā. Karjeras laikā 25 gadus vecais aizsargs bijis arī Austrijā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Itālijā un Slovākijā.

Pēc septiņām nospēlētām spēlēm "Mustangs" atrodas ceturtajā vietā astoņu komandu konkurencē. Regulārā sezona Austrālijā rit no aprīļa vidus līdz augusta beigām, bet cīņā par čempiontitulu paredzēta 2. septembrī. Jau pavisam drīz paredzēta Visu zvaigžņu spēle - 2. un 3. jūnijā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/mustangsic...

  +5 [+] [-]

, 2018-05-25 10:07, pirms 6 gadiem
Normāls pasākums, Čaļi aizbrauc atlaist pie ķenguriem, uzrambā vēl hoķi un nopelna piķi. Nav slikti. Ir cilvēki kas gadiem krāj naudu, lai šo valsti apmeklētu. Vismaz volx vasarā nepaliks bez hoķa.

     [+] [-]

, 2018-05-25 10:58, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-05-25 11:01, pirms 6 gadiem
Nedomaju,ka vini kautko tur nopelnis baigi,prieks esanas ,dzivosanas un viss!

  +4 [+] [-]

, 2018-05-25 11:45, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Nedomaju,ka vini kautko tur nopelnis baigi,prieks esanas ,dzivosanas un viss!
Labu Austrālijas algu nopelnīs un tā nav maza.

     [+] [-]

, 2018-05-25 12:07, pirms 6 gadiem
Nav slikts variants šī līmeņa hokejistiem. Jauka valsts, normāla alga, patīkami dzīves apstākļi un var nodarboties ar to kas patīk un jādomā ka būs viens no līderiem komandā.

  -2 [+] [-]

, 2018-05-25 12:42, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Normāls pasākums, Čaļi aizbrauc atlaist pie ķenguriem, uzrambā vēl hoķi un nopelna piķi. Nav slikti. Ir cilvēki kas gadiem krāj naudu, lai šo valsti apmeklētu. Vismaz volx vasarā nepaliks bez hoķa.
cik esmu lasījis, tad par spēlēšanu Austrālijā nemaksā neko - tikai apmaksā dzīvošanu un ēšanu.

     [+] [-]

, 2018-05-25 12:43, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Nav slikts variants šī līmeņa hokejistiem. Jauka valsts, normāla alga, patīkami dzīves apstākļi un var nodarboties ar to kas patīk un jādomā ka būs viens no līderiem komandā.
fuņa kā vienmēr bezd kaut ko pa tukšo

     [+] [-]

, 2018-05-25 12:53, pirms 6 gadiem
Austrālijas izlase IIHF II divīzijā pamazām iet uz augšu, šogad atrāvās tikai no Nīderlandes
kāds tur vietējais čempis, kas lai zin ?

     [+] [-]

, 2018-05-25 12:55, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: fuņa kā vienmēr bezd kaut ko pa tukšo
kā vienmēr kaut kas nepatīk.

     [+] [-]

, 2018-05-25 14:24, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Austrālijas izlase IIHF II divīzijā pamazām iet uz augšu, šogad atrāvās tikai no Nīderlandes
kāds tur vietējais čempis, kas lai zin ?
ej un pēti: https://www.youtube.com/channel/UCQ... - ir gan tiešraides, gan spēļu ieraksti, gan arī hailaiti.

     [+] [-]

, 2018-05-25 14:58, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: cik esmu lasījis, tad par spēlēšanu Austrālijā nemaksā neko - tikai apmaksā dzīvošanu un ēšanu.
Pat, ja tā - itin normāli, lai aizbrauktu pasauli apskatīt, un pie viena arī hokeju uzspēlēt/formu uzturēt priekš nākošās sezonas.
Tur arī agrāk daži mūsējie ir spēlējuši.

     [+] [-]

, 2018-05-25 15:36, pirms 6 gadiem
zzk rakstīja: Pat, ja tā - itin normāli, lai aizbrauktu pasauli apskatīt, un pie viena arī hokeju uzspēlēt/formu uzturēt priekš nākošās sezonas.
Tur arī agrāk daži mūsējie ir spēlējuši.
es jau nesaku, ka nav normāli.

     [+] [-]

, 2018-05-25 15:45, pirms 6 gadiem
zzk rakstīja: Pat, ja tā - itin normāli, lai aizbrauktu pasauli apskatīt, un pie viena arī hokeju uzspēlēt/formu uzturēt priekš nākošās sezonas.
Tur arī agrāk daži mūsējie ir spēlējuši.
Bieži vien "nemaksā neko" nozīmē ka nav kaut kādas konstantas mēnešalgas, bet tikai bonusi, kas kopā pārvēršas labā kāpostā. Brīzām te komentos tāda sajūta, ka komentētāji domā ka hokejsits ir kaut kāds robots kurš spēlē hoķi, bet nespēj pats noteikt kas viņam ir vai nav izdevīgi Nu ja kuļās uz to otru pasaules malu, tātad ir vērts. Šaubos vai Pečura nozēlo savu laiku Sahalīnā, dzirdēts ka tur labi izcēla

     [+] [-]

, 2018-05-25 15:49, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Šaubos vai Pečura nozēlo savu laiku Sahalīnā, dzirdēts ka tur labi izcēla
Tajā Āzijas līgā jau ir diezgan daudzi ar samērā jēdzīgiem CV.
Droši vien ir vērts.

     [+] [-]

, 2018-05-25 17:16, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Bieži vien "nemaksā neko" nozīmē ka nav kaut kādas konstantas mēnešalgas, bet tikai bonusi, kas kopā pārvēršas labā kāpostā. Brīzām te komentos tāda sajūta, ka komentētāji domā ka hokejsits ir kaut kāds robots kurš spēlē hoķi, bet nespēj pats noteikt kas viņam ir vai nav izdevīgi Nu ja kuļās uz to otru pasaules malu, tātad ir vērts. Šaubos vai Pečura nozēlo savu laiku Sahalīnā, dzirdēts ka tur labi izcēla
Pečuram Sahalīna bija stabila alga.
Savukārt, AIHL ir AMATIERU līga - tur nedrīkst maksāt algas. Kāpēc uz turieni brauc? Eksotika, iespēja auzbraukt uz valsti, kura ir pārāk tālu, lai tā vienkārši aizbrauktu, iespēja vasarā par velti patrenēties + bonusā vāl nāk dzīvošana un ēšana.

     [+] [-]

, 2018-05-25 17:33, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Pečuram Sahalīna bija stabila alga.
Savukārt, AIHL ir AMATIERU līga - tur nedrīkst maksāt algas. Kāpēc uz turieni brauc? Eksotika, iespēja auzbraukt uz valsti, kura ir pārāk tālu, lai tā vienkārši aizbrauktu, iespēja vasarā par velti patrenēties + bonusā vāl nāk dzīvošana un ēšana.
Tu par bonusiem neko nezini

     [+] [-]

, 2018-05-25 17:48, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Tu par bonusiem neko nezini
Kādi tad ir tie bonusi ja reiz lietas kursā esi?

     [+] [-]

, 2018-05-25 17:59, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Tu par bonusiem neko nezini
diez vai viņi tur baigi aizraujas ar maksāšanu ķepā... bonusi jau ir ēdiens, dzīvošana, moš vēl kaut kur aizved Austrāliju parādīt...

     [+] [-]

, 2018-05-25 18:03, pirms 6 gadiem
zzk rakstīja: Tajā Āzijas līgā jau ir diezgan daudzi ar samērā jēdzīgiem CV.
Droši vien ir vērts.
kaut kur lasīju, ka legiem tur maksājot pie 300.000 $ sezonā..

     [+] [-]

, 2018-05-25 18:07, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: diez vai viņi tur baigi aizraujas ar maksāšanu ķepā... bonusi jau ir ēdiens, dzīvošana, moš vēl kaut kur aizved Austrāliju parādīt...
visādi ir dzirdēts, angļi piem ir devuši % no mājaspēlēs ietirgoto biļešu summas