Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivleniekam pret Rubīnu trešās zvaigznes gods, Ansons turpina sēriju QMJHL

Agris Suveizda

Kivleniekam pret Rubīnu trešās zvaigznes gods, Ansons turpina sēriju QMJHL
Matīss Kivlenieks. Foto: Frank Jansky/Zumapress/Scanpix

Latviešu hokejisti šonakt devās laukumā Amerikas Hokeja līgā, ECHL, NCAA, Savienoto Valstu Hokeja līgā un Kvebekas Junioru hokeja līgā.

Amerikas Hokeja līgā par spēles trešo zvaigzni tika atzīts vārtsargs Matīss Kivlenieks, kurš atvairīja 35 metienus no 37 un palīdzēja Klīvlendas "Monsters" mājās ar 5:2 pārspēt Kristiāna Rubīna Toronto "Marlies". Latviešu aizsargam divi metieni un negatīva lietderība -1. Ar 5:2 uzvarēja arī Belvilas "Senators", taču Rūdolfa Balcers pa vārtiem nemeta un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderību -1. Ar 2:5 zaudēja Lavalas "Rockets", bet Ņikitam Jevpalovam divas soda minūtes divi metieni un negatīva lietderība -2. Ar identisku rezultātu zaudēja arī Springfīldas "Thunderbirds", savukārt Rodrigo Ābols atzīmējās ar vienu metienu. ECHL pie pozitīvas lietderības +1, diviem metieniem un divām soda minūtēm tika Renārs Krastenbergs, kura Vīlingas "Nailers" ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Sinsinati "Cyclones".

Kvebekas Junioru hokeja līgā ceturtajā spēlē pēc kārtas rezultatīvi asistēja Raivis Ansons, kura "Drakkar" ar 4:7 gan zaudēja "Remparts". Ansonam arī viens metiens, negatīva lietderība -1, divas soda minūtes un zaudēts vienīgais iemetiens. Sešos mačos uzbrucēja rēķinā ir seši (1+5) punkti, bet sezonas 41 spēlē viņš ir sakrājis 25 (8+17) punktus un negatīvu lietderību -8. Rūdolfs Polcs "Foreurs" uzvarā ar 7:3 izdarīja vienu metienu, izpildīja vienu spēka paņēmienu un zaudēja abos iemetienos. Pamatīgu sagrāvi piedzīvoja "Titan", kas viesos ar 1:10 kapitulēja "Phoenix". Harijam Brantam negatīva lietderība -2, viens metiens un divi spēka paņēmieni. Savienoto Valstu Hokeja līgā ar 2:6 kapitulēja Medisonas "Capitols", bet Verneram Eglem viens metiens un negatīva lietderība -2.

NCAA vienīgais pie punkta tika Eduards Tralmaks, kurš ar rezultatīvu piespēli, trim metieniem un pozitīvu lietderību palīdzēja komandai uzvarēt ar 4:3. Latviešu duelī Klārksona universitāte ar 2:1 apspēlēja Arizonas štata universitāti. Haralds Egle uzvarētajiem izdarīja piecus metienus un bija laukumā vienīgajos ielaistajos vārtos, bet pretējā nometnē neitrāla lietderība gan Gvido Jansonam, gan Filipam Buncim, kurš izdarīja vienu metienu. Mareks Mitens atvairīja 15 no 17 metieniem uzvarā ar 3:2, Jānim Jakam divi metieni un negatīva lietderība -1, bet latviešu pārstāvētā Aļaska cīnījās neizšķirti 4:4. Markusam Komulam viens metiens un negatīva lietderība -1, Robertam Kaļķim neitrāla lietderība, savukārt Gustavs Grigals palika rezervē.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/6a6...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2790...
https://theqmjhl.ca/players/18518
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2786...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net

     [+] [-]

, 2020-01-25 11:26, pirms 4 gadiem
Matīss Klīvlends palīdzēja Kivlenes "Monsters" pārspēt Rubīna "Toronto Marles" ar 5:2 ...
🐰😁🐇

     [+] [-]

, 2020-01-25 12:53, pirms 4 gadiem
Vītolinam pirmie vārti USHL!

     [+] [-]

, 2020-01-25 14:20, pirms 4 gadiem
Nevēlos izteikt nekādus pārmetumus, bet šāds teksta formāts vispār nav uztverams un kur nu vēl vairāk lasāms. Raksta mērķis un doma nemainītos, ja šo statistiku par mūsējiem atspoguļotu tabulas veidā un aprakstītu ar statistiku nesaistītu notikumus. Būtu vieglāk uztvert un saprast informāciju.

Šobrīd atverot rakstu pat nemaz nevēlos lasīt, diemžēl.
Par daudz prasīts būtu?

     [+] [-]

, 2020-01-25 17:54, pirms 4 gadiem
quarterr rakstīja: Nevēlos izteikt nekādus pārmetumus, bet šāds teksta formāts vispār nav uztverams un kur nu vēl vairāk lasāms. Raksta mērķis un doma nemainītos, ja šo statistiku par mūsējiem atspoguļotu tabulas veidā un aprakstītu ar statistiku nesaistītu notikumus. Būtu vieglāk uztvert un saprast informāciju.

Šobrīd atverot rakstu pat nemaz nevēlos lasīt, diemžēl.
Par daudz prasīts būtu?
Šādi informāciju pasniedz gadiem un pārmetumi tikai tagad? Vai vari paradīt, kādu puslīdz nopietnu lv saitu, kur kaut vai tikai sporta ziņas pasniedz tevis vēlamajā veidā? Man šķiet visur ir princips - vardiski stati + kaut kas par spēli/pasākumu, un tad kaut kāda kopējā statistika tabulā (arī ne vienmēr)