Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks rezervē, "Monsters" mājās ielaiž piecus vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieks rezervē, "Monsters" mājās ielaiž piecus vārtus
Matīss Kivlenieks. Foto: John Saraya/Cleveland Monsters

Amerikas Hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Klīvlendas "Monsters", kas savā laukumā ar 1:5 atzina Čikāgas "Wolves" pārākumu, Matīsam Kivleniekam paliekot uz rezervistu soliņa.

Rezultāts tika atklāts vien 32. minūtē, turklāt to paveica laukuma saimnieki, savus desmitos vārtus sezonā gūstot Sonijam Milano. Tiesa, "Monsters" aizvadīja ļoti neveiksmīgu otrās trešdaļas noslēgumu, ielaižot 57 un vienu sekundi pirms beigām un atdodot vadības grožus. Turpinājumā "Wolves" iemeta vēl trīs ripas un uzvarēja ar 5:1.

Žans Fransuā Berubē mājinieku vārtos atvairīja 25 no 30 metieniem, bet Matīss Kivlenieks palika rezervē. Viņš šajā sezonā piedalījies desmit spēlēs, kurās ielaidis 28 vārtus, atvairot 88,8% metienu un vienu reizi nosargājot savu cietoksni neieņemtu. Viņš 2019. gadā laukumā nav devies, iepriekšējo maču aizvadot 26. decembrī.

Ar 42 spēlēs sakrātajiem 45 punktiem "Monsters" ir Ziemeļu divīzijas piektā spēcīgākā komanda. Priekšā esošajai čempionei Toronto "Marlies" ir par trim punktiem vairāk.