Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Balceram divi vārti, Rubīnam piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +4

Balceram divi vārti, Rubīnam piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +4
Rūdolfs Balcers
Foto: Kamloops Blazers

Ziemeļamerikā piekto spēli pēc kārtas rezultatīvs bija Rūdolfs Balcers, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un šajos piecos mačos ticis pie astoņiem (5+3) punktiem. Savukārt Kristiānam Rubīnam rezultatīva piespēle.

Rietumu hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Kemlupsas "Blazers", kas izbraukumā atzina Portlendas "Winterhawks" pārākumu (4:6). "Blazers" pirmajās piecās minūtēs ielaida trīs vārtus un otrās trešdaļas ievadā zaudēja jau ar 0:5, taču Rūdolfs Balcers, trīs minūtēs gūstot divus vārtus pēc kārtas, nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām deficītu samazināja līdz minimumam (4:5). Izglābties gan tomēr neizdevās.

Balcers atzīmējās arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 un divām soda minūtēm. Liepājā dzimušais uzbrucējs šosezon 43 spēlēs sakrājis 48 (27+21) punktus, būdams trešais rezultatīvākais komandā un līgā ieņemdams 41. vietu, un pozitīvu lietderības koeficientu +21.

Citā spēlē Medisinhetas "Tigers" izbraukumā ar 8:1 sagrāva Krenbrukas "Kootenay ICE". Kristiāns Rubīns izdarīja rezultatīvu piespēli un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +4, kas bija dalīts labākais komandā, un divas soda minūtes. Rīgā dzimušā aizsarga rēķinā šosezon ir 34 spēles, 17 (3+14) punkti un pozitīvs lietderības koeficients +17.

Savienoto Valstu Hokeja līgā sagrāvi savā laukumā piedzīvoja Omahas "Lancers", kas ar 1:6 kapitulēja Trisijas "Storm". Erlendam Kļaviņam viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1. Rīgā dzimušais uzbrucējs šosezon 30 spēlēs ticis pie 12 (4+8) punktiem un negatīva lietderības koeficienta -5.

Izmantotie resursi:
WHL Network
WHL Network
Game Center


, 2017-01-25 10:41, pirms 7 gadiem
Rubīnam labas iespējas šogad tikt draftētam.
, 2017-01-25 12:16, pirms 7 gadiem
acmee23 rakstīja: Rubīnam labas iespējas šogad tikt draftētam.
nosacīti. Jaunākajā drafta kandidātu listē ir, bet stipri zemu - skat. 2017 Draft Prospects - North American Skaters |...
Viņa lielākās problēmas ir traumas katru sezonu...
, 2017-01-25 14:19, pirms 7 gadiem
NHL šosezon netiks draftēts neviens latvietis.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
7

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".