Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Locānam vārti Somijas ''Mestis'' līgā

Krišs Upenieks

Locānam vārti Somijas ''Mestis'' līgā
Roberts Locāns
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Vairāki Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles dažādās Eiropas hokeja līgās. Ar vārtu guvumu šoreiz izcelties izdevies tikai Robertam Locānam, kurš iemeta Somijas pēc spēka otrās līgas spēlē.

Baltkrievijas Ekstralīgā Edija Brahmaņa Soliģorskas ''Shakhter'' ar 4:5 piekāpās Gomeļas hokejistiem. Brahmanim šoreiz pie rezultativitātes punktiem tikt neizdevās. Edijs izdarīja tikai vienu metienu pa pretinieku vārtiem, otrajā periodā par turēšanu ar nūju nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā ''Gomel'' guva vārtus, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Baltkrievija Elvija Biezā, Maksima Širokova un Artūra Ševčenko pārstāvētā ''Neman'' ar 16:3 sagrāva Brestas hokejistus. Diemžēl mūsējie šādā spēlēs īpaši neizcēlās. Ševčenko viena rezultatīva piespēle un lietderības koeficients plus viens, Širokovam rezultativitātes punktu nebija, bija viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients, bet Biezais nespēlēja.

Somijas ''Mestis'' jeb pēc spēka 2. līgā Roberta Locāna ''Keupa HT'' ar 4:3 uzvarēja ''Roki'' hokejistus. Locāns spēlēja komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, Roberts otrajā periodā guva komandas trešos vārtus un panāca 3:0. Tāpat otrajā trešdaļā Robertam arī divas soda minūtes.

Šveices hokeja spēcīgākajā čempionātā (NLA) ''Lugano'' bez savainotā latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina ar 2:5 zaudēja Ženēvas ''Servette'' hokejistiem. ''ZSC Lions'' bez Ronalda Ķēniņa pieteikumā ar 1:2 zaudēja ''Kloten''. Savukārt Ivars Punnenovs stājās ''Tigers'' vārtos, un komanda viesos ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja ''Ambri-Piotta'' hokejistiem. Punnenovs spēles laikā atvairīja 25 no 27 pretinieku izdarītajiem metieniem, bet ielaida trīs bullīšus.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Mestis - Etusivu
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-25 00:31, pirms 8 gadiem
Locānam arī statistikā atzīmēti astoņi metieni pa vārtiem!