Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Spruktam uzvara pār Širokovu, Ponomarenko pārspēj Mitrofanovu

Spruktam uzvara pār Širokovu, Ponomarenko pārspēj Mitrofanovu
Jānis Sprukts
Foto: MaxPattis/VEU Feldkirch/Rittner Buam, suedtirolnews.it

Gan Norvēģijas čempionātā, gan Alpu Hokeja līgā savā starpā tikās komandas, kuras spēlē hokejisti no Latvijas. Maksima Ponomarenko "Lorenskog" sagrāva Kirila Mitrofanova "Manglerud", bet Jāņa Sprukta "Ritter Buam" priekšpēdējā minūtē guva uzvaras vārtus pret Maksima Širokova "Pusteral".

Norvēģija

“Lorenskog” sagrāva Oslo “Manglerud” ar 9:1. Uzvarētāju rindās ar divām soda minūtēm un +1 lietderības koeficientu atzīmējās Maksims Ponomarenko. Šosezon aizsargs aizvadījis 34 spēles, guvis divus vārtus, atdevis četras piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +5. Zaudētāju rindās ar -4 koeficientu spēli aizvadīja Kirils Mitrofanovs. Šī bija sestā spēle Mitrofanovam šosezon, aizsarga konta ir divas piespēles un -5 lietderības koeficients.

“Lorenskog” ieņem otro vietu Norvēģijas čempionātā ar 89 punktiem 43 spēlēs, par diviem punktiem atpaliekot no pirmajā vietā esošās Stavangeres “Oilers” komandas. “Manglerud” atrodas līgas priekšpēdējā, devītajā vietā ar 51 punktu 43 spēlēs, no astotajā vietā esošās Sarpsborgas “Sparta Warriors” vienības komandu šķir desmit punkti.

Alpu Hokeja līga

Maksima Širokova “Pusteral” mājās piekāpās Jāņa Sprukta Renonas “Ritter Buam” ar rezultātu 3:4. Arī šajā spēlē Latvijas hokejisti ar rezultativitāti neizcēlās, Širokovam ir -2 lietderības koeficients, Spruktam +1. “Pusteral” ieņem trešo, bet “Ritter Buam” pirmo vietu turnīrā, kurā spēlē sešas komandas par labāko pozīciju izslēgšanas spēlēs. Spruktam sezonas 16 spēlēs ir četri vārti, sešas piespēles un +4 lietderības koeficients, Širokovs guvis vienus vārtus un atdevis astoņas piespēles 14 spēlēs, lietderības koeficients +8.

Izmantotie avoti:
erstebankliga.at
https://www.hockey.no/

  +3 [+] [-]

, 2017-02-24 13:18, pirms 7 gadiem
Autors, dotu pareizu informāciju!!
Ponomarenko:
Lørenskog Ishockeyklubb Elite GET-ligaen 16/17
GP G A PTS +/- PIM
34 2 5 7 11 30
Mitrofanovs:
6 0 2 2 -3 2

     [+] [-]

, 2017-02-24 14:07, pirms 7 gadiem
Mitrofanovu uz Izlasi