Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Daugaviņam 1+1 uzvarā pār Indraša „Dynamo”, vārti arī Bukartam un Kuldam

Daugaviņam 1+1 uzvarā pār Indraša „Dynamo”, vārti arī Bukartam un Kuldam
Kaspars Daugaviņš
Foto: Sergejs Litvaks, spartak.ru

Maskavā notiekošajā „Mēra kausā” Mika Indraša Maskavas „Dynamo” cieta neveiksmi pret Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa „Spartak” – 2:3, Kasparam atzīmējoties ar vārtu guvumu un piespēli. Precīzi metieni pārbaudes mačos arī Roberta Bukarta un Edgara Kuldas kontā.

Miks Indrašis maču aizvadīja trešajā maiņā kopā ar kopā ar Patriku Zakrisonu un Andreju Aleksejevu, un nepiedalījās nevienā no "Dynamo" vārtu guvumiem. Mārtiņš Karsums šodien spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, arī paliekot bez punktiem, bet Kaspars Daugaviņš spēlēja trešajā maiņā, piespēlēja Andrejam Kuteikinam otrajā vārtu guvumā, savukārt, otrajā periodā uzbrucējs atzīmējās pats, gūstot uzvaras vārtus mazākumā.

Tikmēr Boba Hārtlija trenētais „Avangard” ar 4:0 pārspēja Jāņa Kalniņa Helsinku „Jokerit”. Latvijas izlases vārtsargs spēlei nebija pieteikts. Ar cita valstsvienības vārtu vīra Elvja Merzļikina dalību "Lugano" ar 3:1 uzvarēja Austrijas atklātā čempionāta vienību "Black Wings",

Roberts Bukarts atzīmējās ar vārtu guvumu savas jaunās komandas „Očelari” uzvarā par Slovākijas līgas vienību „Dukla” ar 3:1. Uzbrucēja kontā ne tikai izšķirošais precīzais metiens, bet arī piespēle pirmajā vārtu guvumā. Šo maču Bukarts aizvadīja pirmajā uzbrucēju trijniekā.

Precīzs bija arī Edgars Kulda, palīdzot Bukarta bijušajai komandai „Zlin” pārspēt Čehijas „Orli”, kas spēlē Austrijas atklātajā čempionātā, ar 3:2. Uzbrucējs panāca neizšķirtu trešā perioda 15. minūtē – 2:2, bet uzvaras vārti tika gūti vien 62 sekundes pirms pamatlaika beigām. Kulda spēlēja otrajā maiņā, bet aizsargs Ralfs Freibergs jau kārtējo reizi netika pieteikts spēlei.

Sezonai turpina gatavoties arī Francijas komandas. „Scorpions” ar 4:7 piekāpās „Etoile Noire”. Zaudētāju komandā pirmajā un trešajā vārtu guvumā asistēja Sandis Zolmanis, bet otros un ceturtos vārtus guva Rolands Vīgners, abos gadījumos no Artūra Ševčenko piespēles.

Informācija par leģionāriem tiek papildināta


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-23 21:59, pirms 6 gadiem
Interesanti gan - komanda (Dynamo) zaude ar rezultatu 2:3, bet musu uzbrucejs VIENIGAJA vartu guvuma nepiedalas! Autor, kads tad isti bija rezultats?
, 2018-08-23 23:01, pirms 6 gadiem
Ja neskatas uz formas C uzrakstu,tad tāda sajuta ka spēlētu Red Wings
, 2018-08-23 23:20, pirms 6 gadiem
pa to burzmu vecākais kulda uz severstaļ
, 2018-08-23 23:25, pirms 6 gadiem
Visi no briesmīgajiem DR žņaugiem tikuši vaļā un uzreiz spēlē labi.
, 2018-08-24 00:27, pirms 6 gadiem
Dinamo spīles..
, 2018-08-24 08:34, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Visi no briesmīgajiem DR žņaugiem tikuši vaļā un uzreiz spēlē labi.
Īpaši jau Indrašis!!! Jau trešā maiņa un drīz tikai soliņš!
, 2018-08-24 10:18, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Īpaši jau Indrašis!!! Jau trešā maiņa un drīz tikai soliņš!
DR VISI tikai degradējās. Tikko prom , tā VISI tikai progresē.
, 2018-08-24 10:30, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: DR VISI tikai degradējās. Tikko prom , tā VISI tikai progresē.
tava degradācija īpaši jūtama, padomā arī par aiziešanu, varbūt nav par vēlu!
, 2018-08-24 10:46, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: tava degradācija īpaši jūtama, padomā arī par aiziešanu, varbūt nav par vēlu!
Tik liela degradācija kā DR nav nekur. Pat es nespēju tā degradēties kā hokejisti DR.
, 2018-08-24 10:56, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Tik liela degradācija kā DR nav nekur. Pat es nespēju tā degradēties kā hokejisti DR.
DR nav tikai hokejisti. Hokejisti ir tikai un vienīgi algotņi kas spēlē par naudu krievu līgas klubā par ko fano fuņi un perņas. Ne par hokejistu degradāciju šoreiz runāju, bet tieši par fuņa! Bet kur nu Tev saprast, degradētam vecam pamuļķim, kā pats sevi dēvē!
, 2018-08-24 11:38, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: DR nav tikai hokejisti. Hokejisti ir tikai un vienīgi algotņi kas spēlē par naudu krievu līgas klubā par ko fano fuņi un perņas. Ne par hokejistu degradāciju šoreiz runāju, bet tieši par fuņa! Bet kur nu Tev saprast, degradētam vecam pamuļķim, kā pats sevi dēvē!
Man degradācija ir milzīga un zemāk vairs nav kur krist. Degradācijas kalngals. Fuņu skaits palielinās vidēji DR spēlēs. Secinājums - mēs kopumā degradējamies un ir pamatotas aizdomas ka degradēto skaits palielināsies šosezon. Reinis Nitišs arī bija vismaz uz vienu DR spēli Dzelzceļa kausā šonedēļ. Izcils sportists un arī jau nokļuvis degradēto skaitā.
, 2018-08-24 11:56, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Man degradācija ir milzīga un zemāk vairs nav kur krist. Degradācijas kalngals. Fuņu skaits palielinās vidēji DR spēlēs. Secinājums - mēs kopumā degradējamies un ir pamatotas aizdomas ka degradēto skaits palielināsies šosezon. Reinis Nitišs arī bija vismaz uz vienu DR spēli Dzelzceļa kausā šonedēļ. Izcils sportists un arī jau nokļuvis degradēto skaitā.
Es rakstu par deģenerātu un veco pamuļķi fuņi vai perņu, kuri raksta komentārus sportacentrā, nevis kādu , kas aizgājis apskatīties hokeju uz arēnu! Bet ko nu var gribēt no degradētā fuņa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-24 12:30, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Kad beidzot ieraudzīšu Zaipja izteikumus DR nīdēju virzienā? Ja tādu nav, značit, viņš solidarizējās ar pērtiķbolistu troļļiem, tikai negrib to atzīt P.S. Jau kuro reizi, būdams LV, pārliecinos, DR nīdēju NAV, viņi tikai smirdinās virtuāli, reālajā dzīvē neesmu tos manījis vispār
Es neatkārtojos un nelienu veču bimbambola sadaļā, kas man īsti neinteresē, nesekoju un nekomentēju neko. Tas ir tavs maizes darbs smirdēt tur! Tāpat par dinamku visu ko gribēju sen esmu pateicis un nesmirdu katrā rakstā ar vienveidīgām klišejām par ģērēšanu, žņaugiem vai degradāciju kā fuņa vai perņa izklājot savus palagus sportacentrā, ja nav par aktuālo tēmu ko teikt!
p.s. DR nīdēji ir fuņa iedomātie tēli, kuri nekladzina viņam pakaļ sportacentrā! Banss, namejs un zaipis! Varbūt vēl kāds!
, 2018-08-24 12:38, pirms 6 gadiem
Laba intervija Matulim ar Hari sanākusi! It kā bija domāta kā maksas sadaļas intervija, bet es viņu "na haļavu" te noskatijos! Haris arī visu tur ļoti labi pasaka, ka tieši treneris faktiski jebkuru spēlētāju var pataisīt par labu spēlētāju un tāpat var "norakt" praktiski jebkuru spēlētāju tā ka viņš nekur nopietni vairs neuzspēlēs. Ja Maskavas Ģinama tur Induli "marinēs" pa 3-4 maiņu, tad tur būs 10-15 punkti pa sezonu un iespējams uz jaungadu būs jau brīvs....
, 2018-08-24 13:38, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Es rakstu par deģenerātu un veco pamuļķi fuņi vai perņu, kuri raksta komentārus sportacentrā, nevis kādu , kas aizgājis apskatīties hokeju uz arēnu! Bet ko nu var gribēt no degradētā fuņa!
Tad tajās reizēs kad esmu arēnā , neesmu degradēto skaitā?
, 2018-08-24 13:40, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Kad beidzot ieraudzīšu Zaipja izteikumus DR nīdēju virzienā? Ja tādu nav, značit, viņš solidarizējās ar pērtiķbolistu troļļiem, tikai negrib to atzīt P.S. Jau kuro reizi, būdams LV, pārliecinos, DR nīdēju NAV, viņi tikai smirdinās virtuāli, reālajā dzīvē neesmu tos manījis vispār
Zaipis ir īsts DR fans. Viņš ar savu avataru arī reklamē DR. DR logo kurš ļoti vāji pārsvītrots. Logo labi saskatāms, svītras vāji redzamas-laba reklāma mūsu klubam. Kopīgi reklamējam savu mīļoto klubu.
, 2018-08-24 15:18, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Tad tajās reizēs kad esmu arēnā , neesmu degradēto skaitā?
Tu vari būt kaut vai Dziesmu svētkos, tas neizmainīs Tev degradētā statusu sportacentra komentāros nepārtraukti ik dienu liekot vienveidīgus palagus ar degradētu viedokli!
, 2018-08-24 16:00, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Zaipis ir īsts DR fans. Viņš ar savu avataru arī reklamē DR. DR logo kurš ļoti vāji pārsvītrots. Logo labi saskatāms, svītras vāji redzamas-laba reklāma mūsu klubam. Kopīgi reklamējam savu mīļoto klubu.
man avatarā nav DR logo, bet iapcirpts čekas D...DR logo ir apkārts apkārt ar Rīgas lauvām un augšā trīs zvaigznes. Izcils čekas simbola un Rīgas, Latvijas simbolu mistrojums par tautas klubu par ko varu izteikties Nameja lirikā :
ja uz šķīvja pie sūda(čekas) pieliksi klāt kartupeļus ar kotletēm(divus citus vari izvēlēties pēc vajadzības), es to sūdu neēdīšu...
, 2018-08-24 16:08, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: man avatarā nav DR logo, bet iapcirpts čekas D...DR logo ir apkārts apkārt ar Rīgas lauvām un augšā trīs zvaigznes. Izcils čekas simbola un Rīgas, Latvijas simbolu mistrojums par tautas klubu par ko varu izteikties Nameja lirikā :
ja uz šķīvja pie sūda(čekas) pieliksi klāt kartupeļus ar kotletēm(divus citus vari izvēlēties pēc vajadzības), es to sūdu neēdīšu...
Man prieks par tavu avataru. Malacis , tā turpini.
, 2018-08-24 16:08, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Tu vari būt kaut vai Dziesmu svētkos, tas neizmainīs Tev degradētā statusu sportacentra komentāros nepārtraukti ik dienu liekot vienveidīgus palagus ar degradētu viedokli!
Tev pilnīga taisnība.
Sandis Vilmanis (vidū). Foto: North Bay Battalion

Vilmanis pārspēj vārtsargu, bet Nortbejas vienība nokļūst iedzinējos ar 0-3

Otros vārtus Ontārio Hokeja līgas (OHL) pusfinālā iemeta Sandis Vilmanis, Nortbejas "Battalion" savā laukumā ar 2:5 piekāpjoties Ošavas "Generals".
"Skellefteå" komanda. Foto: SHL.se
12

"Skellefteå" un Dzierkals triumfē Zviedrijas meistarsacīkstēs

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā ar 4-1 uzvarējusi "Skellefteå", tostarp Mārtiņš Dzierkals. Šellefteo vienība sacensībām pielika punktu ar 2:0 uzvaru pār Engelholmas "Rögle" un Rodrigo Ābolu tās rindās.
Sandis Vilmanis spēka cīņā. Foto: Goodall Media

Vilmaņa komanda Ontārio līgas pusfinālā iedzinējos ar 0-2

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra jeb Bobija Ora kausa izcīņas pusfināla pirmajās divās kaujās zaudējusi Sanda Vilmaņa vienība Nortbejas "Battalion", izbraukumā vēlreiz piekāpjoties (0:3) Ošavas "Generals".