Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Grīnbergs nepārliecina ECHL komandu par savu lietderību

Ints Megnis
Ints Megnis

Grīnbergs nepārliecina ECHL komandu par savu lietderību
Ralfs Grīnbergs. Foto: Dennis Sievers/Peoria Rivermen

Latvijas hokeja aizsargs Ralfs Grīnbergs pēc nepilnu divu nedēļu pavadīšanas Indianapolisā bāzētajā ECHL vienībā "Fuel", atgriezies Dienvidu profesionālās hokeja līgas (SPHL) komandas Peorijas "Rivermen" rīcībā.

Grīnbergs, kurš šobrīd ir 23 gadus vecs, pagājušo sezonu sāka "Liepājas" komandā, bet pēc četrām spēlēm devās uz SPHL, kur regulārajā turnīrā un izslēgšanas cīņās Misisipi "RiverKings" komandai 54 spēlēs palīdzēja ar trim vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm. Šo sezonu jau viņš iesāka "Rivermen" rindās un 23 spēlēs viņš savācis vienus vārtus un 13 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie lieliska lietderības koeficienta +18.

Pirms vairāk nekā desmit dienām Grīnbergs ieguva iespēju izmēģināt savus spēkus ECHL, kas ir trešā spēcīgākā līga Ziemeļamerikā, jo tika izīrēts uz "Fuel" komandu. Tās sastāvā latvietis aizvadīja sešas spēles, kurās nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1, bet tagad "Fuel" ziņo par Grīnberga atbrīvošanu.

2014./15. gada sezonā Grīnbergs astoņas spēles aizvadīja arī Rīgas "Dinamo" sastāvā, bet pēc tam viņš nākamajās divās sezonās spēlēja "Liepājā" un Zviedrijas "Division 1" turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.oursportscentral.com/se...

     [+] [-]

, 2019-01-23 18:38, pirms 5 gadiem
Iespējams vienkārši ECHL klubs šādi lāpīja robu sastāvā. Būtu interesanti uzzināk ko vairāk.