Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram 2+1 Klīvlendā, T. Bļugeram desmitie vārti sezonā

Balceram 2+1 Klīvlendā, T. Bļugeram desmitie vārti sezonā
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

Amerikas Hokeja līgā (AHL) ar rezultatīvu sniegumu izcēlās Rūdolfs Balcers un Teodors Bļugers, bet ECHL čempionātā rezultatīvi asistēja Renārs Krastenbergs.

Latvijas hokejistu pārstāvēto komandu duelī Rūdolfa Balcera Belvilas „Senators” viesos ar 3:6 piekāpās Matīsa Kivlenieka Klīvlendas „Monsters”. Latviešu uzbrucējs guva divus vārtus, vienus no tiem vairākumā, un asistēja trešo vārtu guvumā, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Kivlenieks šajā mačā palika rezervē, bet viņa kolēģis Žans-Fransuā Berubs atvairīja 17 no 20 metieniem.

Šosezon 23 gadus vecais Balcers 31 spēlē ir sakrājis 13 vārtus un deviņas rezultatīvas piespēles, bet 22 gadus vecais Kivlenieks astoņās spēlēs izcīnījis divas uzvaras, vidēji mačā ielaižot 3,41 ripu.

Citā AHL spēlē ar vārtu guvumu izcēlās uzbrucējs Teodors Bļugers, taču viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas „Penguins” izbraukumā ar 2:3 zaudēja Kristofera Binduļa Hēršijas „Bears”. Bļugers visā mačā izdarīja septiņus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Bindulis šai spēlei nebija pieteikts.

24 gadus vecais Bļugers šosezon 31 spēlē ir guvis desmit vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles, bet Bindulis aizvadījis tikai četras spēles, pēdējo no tām 28. novembrī.

Tikmēr Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas „Rocket” savā laukumā ar 2:1 pārspēja Toronto „Marlies”, bet Latvijas uzbrucējs statistikas rādītājos neatzīmējās. Šajā sezonā 24 gadus vecais Jevpalovs 29 spēlēs ir guvis sešus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Arī ECHL čempionātā savā starpā tikās divu latviešu hokejistu pārstāvētās komandas – Renāra Krastenberga Vīlingas „Nailers” viesos ar 6:3 uzvarēja Roberta Locāna Norfolkas „Admirals”. Krastenbergs izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un izpildīja četrus metienus, bet Locāns spēlei nebija pieteikts.

19 gadus vecais Krastenbergs šosezon 14 spēlēs ir guvis četrus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, bet 22 gadus vecais Locāns četrās spēlēs ar rezultativitāti nav izcēlies.

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com

     [+] [-]

, 2018-12-22 10:14, pirms 5 gadiem
Balcers arī Uguņo!

     [+] [-]

, 2018-12-22 15:11, pirms 5 gadiem
Ja Balceram tiešām būtu 23 gadi, tad es būtu nedaudz vīlies, jo tad izaugsmei vairs nav daudz palicis hokejā.

     [+] [-]

, 2018-12-22 19:14, pirms 5 gadiem
Balceram 21 gads!!!