Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis arī šogad rīko specializētu nometni Latvijas jaunajiem vārtsargiem

Jānis Celmiņš

Gudļevskis arī šogad rīko specializētu nometni Latvijas jaunajiem vārtsargiem
Kristers Gudļevskis. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas DEL līgas labākais vārtsargs un PČ bronzas medaļnieks Latvijas izlases sastāvā Kristers Gudļevskis šovasar Volvo SC ledus hallē no 13. līdz 19. jūnijam rīko specializēto vārtsargu nometni Latvijas jaunajiem hokejistiem.

“Vēlos visus vārtsargus un vārtsardzes, gan lielus, gan mazus, aicināt uz gadskārtējo Gudļevska vārtsargu nometni. Šogad tiksimies Volvo hallē, un visu nedēļu no 13.-19.jūnijam pavadīsim laiku jautri un arī lietderīgi, attīstot vārtsarga tehniskās, praktiskās un teorētiskās zināšanas. Tiekamies jau pavisam drīz,” teic Kristers Gudļevskis.

Kristers nometnē ir kā mentors, kurš uz ledus pats demonstrē visus vingrinājumus pilnā ekipējumā un nometnes laikā iesaistās ikviena dalībnieka apmācībā. Savukārt kā galvenais treneris nometnē darbosiesEdgars Lūsiņš, kurš ikdienā strādā ar Gudļevski Vācijas DEL līgas "Pinguins" kluba sastāvā un arī Latvijas U18 izlasē.

Ik dienu nometnē tiks aizvadīti vairāki ledus treniņi, starp kuriem norisināsies fiziskās sagatavotības treniņi, sporta spēles un teorijas apmācības.

Nometnē tiek aicināti piedalīties visu vecumu vārtsargi bez vecuma ierobežojuma. Plānotais treniņu grupu sadalījums nometnē tiks pielāgots gan lielākiem, gan mazākiem vārtsargiem, lai tiktu nodrošināta maksimāli individuāla pieeja ikvienam nometnes dalībniekam.

Pieteikties nometnei ŠEIT!

Vairāk informācijas ŠEIT!