Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Spruktam vārti pret Cipuli un Gricinski, Bukarts iemet Čehijā

Spruktam vārti pret Cipuli un Gricinski, Bukarts iemet Čehijā
Jānis Sprukts "Rittner Buam" sastāvā
Foto: www.suedtirolnews.it

Roberts Bukarts ir rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, Gatis Gricinskis ir labākais asistents, bet Zintim Naurim Zuševicam jau 12. vārti Austrijā.

Baltkrievija

Čempionāta līdervienība Minskas “Yunost” savā laukumā zaudēja trešajā vietā esošai “Gomel” komandai pēcspēles metienu sērijā ar 3:4. Zaudētāju rindās ar vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Ēriks Ševčenko, kurš turnīra 13 spēlēs iekrājis piecus punktus (vārti un četras piespēles). “Yunost” uzvarēja regulārajā čempionātā ar 100 punktiem 42 spēlēs un “play-off” pirmajā kārtā spēlēs pret Baltkrievijas izlasi. Jau otro spēli “Gomel” sastāvā izlaidis Edijs Brahmanis, kurš sezonas 34 spēles aizvadīja divās komandās. Uzbrucēja kontā ir 11 vārti un 17 piespēles, bet viņa komanda palika trešajā vietā un izslēgšanas spēles sāks pret Žlobinas “Metalurg”.

Čehija

“Zlin” ar Robertu Bukartu sastāvā viesos pārspēja Vitkovices “Ridera” ar 4:2. Bukarts laukumā pavadīja 15:25 minūtes, guva savas komandas ceturtos vārtus, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Čehijas čempionātā Bukarts ir aizvadījis 46 spēles ar vidējo spēles laiku 17:30 minūtes. Uzbrucējs ir rezultatīvākais spēlētājs komandā, viņa kontā ir 17 vārti, 17 piespēles un negatīvs lietderības koeficients -9. “Zlin” ieņem 11. vietu 14 komandu konkurencē.

Alpu Hokeja līga

Maksima Širokova piespēle nepalīdzēja “Pusteral” komandai, kas viesos cieta zaudējumu pret “Jesenice” ar 2:4. Širokovam tā bija jau astotā piespēle 13 spēlēs, viņa kontā arī vieni vārti un +10 lietderības koeficients, bet “Pusteral” cīnās par labāku pozīciju izslēgšanas spēlēs.

Jāņa Sprukta vārti sekmēja Renonas “Rittner Buam” uzvaru par Mārtiņa Cipuļa un Gata Gricinska “Lustenau” ar 5:1. Tie bija ceturtie vārti un desmitais punkts sezonas 15 spēlēs Spruktam, arī lietderības koeficients ir pozitīvs +3. Zaudētāju rindās Gricinskim viena piespēle, bet sezonas 40 spēlēs uzbrucējs guvis 13 vārtus, atdevis 27 piespēles (labākais asistents komandā), ka arī nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -2. Cipulim spēle pagāja bez punktiem un ar -1 lietderības koeficientu, bet sezonā uzbrucējs aizvadījis 17 spēles, guvis sešus vārtus, atdevis divas piespēles, kā arī nopelnījis lietderības koeficientu +1. Gan“Lustenau”, gan “Ritter Buam” jau nodrošināja sev sezonas turpinājumu un cīnās sešu komandu turnīrā par labāku vietu “play off”.

Vācija

Krēfeldes “Pinguine” papildlaikā uzvarēja Berlīnes “Eisbaren” ar 3:2, Herberts Vasiļjevs palika bez punktiem. Krēfeldes komandas kapteinis šosezon ir aizvadījis 50 spēles, guvis četrus vārtus, atdevis astoņas piespēles, bet lietderības koeficients ir -18. “Pinguine” ir līgas sliktākā komanda ar 49 punktiem 50 spēlēs.

Austrija

Grācas “99ers” pēdējā minūtē guva uzvaras vārtus pret “Dornbirner” Austrijas atklātajā čempionātā, spēlei noslēdzoties ar 4:3. Viens no vārtu guvumiem arī Zinta Naura Zuševica kontā, tie bija jau 12. vārti uzbrucējam šosezon, tāpat Zuševicam ir arī deviņas piespēles un lietderības koeficients -3, sezonā aizvadot 54 spēles. “99ers” kvalificējās ceturtdaļfinālam, kur tiksies ar Zalcburgas “Red Bull”.

Šveice

“Sauso” uzvaru pret “Biel” ar rezultātu 3:0 izcīnīja Cīrihes “Lions”. Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 11:21 minūtes, pie rezultativitātes punktiem netika, toties vienu reizi bija uz ledus, kad viņa komanda guva vārtus, tādā veidā nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon NLA čempionātā Ķēniņam 43 spēles, seši vārti, deviņas piespēles un +1 lietderības koeficients. “Lions” ieņem otro vietu līgā ar 100 punktiem 48 spēlēs.

Francija

“Lyon” piedzīvoja zaudējumu pret Ruānas “Dragons” ar 2:3, Miks Lipsbergs bez punktiem,Artūram Mickevičam viena piespēle. Lipsbergs “Lyon” sastāvā nospēlējis 43 spēles, guvis piecus vārtus, 13 reizes asistējis, lietderības koeficients +4. Mickevičam 19 vārti un 27 piespēles, ka arī +21 lietderības koeficients sezonas 43 spēlēs. “Lyon” ir piektajā vietā turnīra tabulā ar 82 punktiem 43 spēlēs.

Amjēnas “Gothiques” zaudēja Epinālas “Gamyo” ar 2:5, ne Māris Jass, ne Armands Bērziņš spēlei netika pieteikti. “Gothiques” ieņem septīto pozīciju līgā ar 53 punktiem pēc 43 spēlēm

Laura Bajaruna un Ričarda Birziņa “Nice” piedzīvoja zaudējumu pret “Grenoble” ar 2:4. Bajarūnam sestā piespēle sezonā, tāpat uzbrucēja kontā ir seši vārti un -8 lietderības koeficients 29 spēlēs. Birziņš ar rezultativitāti neatzīmējās, bet Francijas čempionāta 20 spēlēs vieni vārti, piecas piespēles un -5 lietderības koeficients. “Nice” atrodas priekšpēdējā, 11. vietā turnīra tabulā ar 42 punktiem 43 spēlēs.

Edgars Homjakovs “Chamonix-Morzine” cieta sagrāvi pret Kristapa Bazeviča “Gap”. Homjakovs bez punktiem un ar -1 lietderības koeficientu, arī sezonas radītāji ir pieticīgi – četri punkti un 35 spēlēs, un -14 lietderības koeficients. Bazevičam divas piespēles un +2, bet 17 Francijas čempionātā spēlēs deviņi punkti un +17 lietderības koeficients. “Chamonix-Morzine” ieņem desmito pozīciju ar 43 punktiem 43 spēlēs, “Gap” ir čempionāta līdervienība ar 92 punktiem 43 spēlēs.

Dānija

Roberta Jekimova Herningas “Blue Fox” uzvarēja Gentoftes “Stars” ar 1:0. Jekimova kontā punktu nav, bet 42 spēlēs iekrāti 39 punkti (20 vārti, 19 piespēles). “Blue Fox” turnīra tabulā ieņem piekto vietu ar 70 punktiem 43 spēlēs.

Lielbritānija

Bez punktiem turpina spēlēt Deivids Sarkanis Lielbritānijas hokeja līgā. Viņa Notingemas “Panthers” pieveica Kārdifas “Devils” ar 7:4. Sarkanim trīs spēles jaunajā komandā. “Panthers” atrodas ceturtajā pozīcijā turnīra tabulā ar 48 punktiem 41 spēlē.

Izmantotie avoti:
https://eliteleague.co.uk/
metalligaen.dk
Saxoprint Ligue Magnus
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation
https://www.telekomeishockey.de
erstebankliga.at
Hokej.cz - web českého hokeje
Хоккей Беларуси, Литвы и Украины

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 06:57, pirms 7 gadiem
Vakar sākās izslēgšanas spēles Polijas čempionātā. Tur iekļuvuši visi 3 mūsējo pārstāvētie klubi. Kopumā izslēgšanas spēles piedalās 6 mūsu leģionāri.

Jučers sava kluba uzvarā atvairīja 22 no 24 metieniem jeb 92%. Biezā, Dīķa un Augstkalna klubam arī uzvara, Biezajam 1+1. Zaudēja vienīgi Poreja un K.Ozola klubs - Ozolam vārti, bet Porejam piespēle.