Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam vārti, lietderība +2 un pirmās zvaigznes gods, Gudļevskis rezervē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krastenbergam vārti, lietderība +2 un pirmās zvaigznes gods, Gudļevskis rezervē
Renārs Krastenbergs (nr. 17) uzbrukumā
Foto: Ryan Pfeiffer / Metroland

Pārliecinošu uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) latviešu pārstāvēto komandu divcīņā guvusi vārtsarga Matīsa Kivlenieka Klīvlendas "Monsters", kas ar 4:1 mājās pieveica uzbrucēja Rūdolfa Balcera Sanhosē "Barracuda".

Klīvlendas "Monsters" šovakar vārtos bija izvēlējusies likt Bredu Tīsenu nevis latviešu vārtsargu Matīsu Kivlenieku. Tas atmaksājās, jo Tīsens savus vārtus nosargāja neskartus līdz pat spēles 42. minūtei, kad priekš Sanhosē "Barracuda" kluba rezultātu 1:2 panāca Brendons Boligs. Tie gan bija vienīgie viesu gūtie vārti šajā mačā. Atlikušajā laikā rezultatīvus metienus izdarīja vien "Monsters" spēlētāji. Mailzs Koulzs 49. minūtē izmantoja Rūdolfa Balcera noteikumu pārkāpumu un tam sekojušo mājinieku vairākuma iespēju - 3:1.

Savukārt 53 sekundes līdz mača noslēgumam Tailers Mote ar raidījumu tukšos vārtos pielika punktu jebkādai intrigai - 4:1. Bez jau minētā divu minūšu noraidījuma Rūdolfs Balcers šovakar izcēlās arī ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Citā spēlē Bridžportas "Sound Tigers" ar Kristeru Gudļevski rezervē zaudēja Lavālas "Rockets" (3:6), bet "Penguins" bullīšos ar 3:2 pieveica "Wolf Pack". Teodors Bļugers izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ontārio Hokeja līgā pirmās zvaigznes gods tika Renāram Krastenbergam, kurš 33. minūtē atklāja rezultātu un palīdzēja Ošavas "Generals" ar 2:1 apspēlēt "Rangers". 18 gadus vecajam latviešu uzbrucējam arī pozitīva lietderība +2, divas soda minūtes un uzvarēts vienīgais iemetiens. Šosezon Krastenbergam 11 spēlēs ir septiņi (3+4) punkti un pozitīva lietderība +7.

Savienoto Valstu Hokeja līgā piecus metienus izdarīja Eriks Zohovs, kura "Phantoms" ar 2:3 bullīšos piekāpās "Lumberjacks" – Zohovam arī realizēts pēcspēles bullītis, kas bija vienīgais sekmīgais mēģinājums komandā. Erlendam Kļaviņam viens metiens "Lancers" zaudējumā "Force" (2:5), bet Verneram Eglem viens metiens un negatīva lietderība -1 "Capitols" zaudējumā "Steel" (2:7).

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://theahl.com/stats/game-summa...
Ontario Hockey League – Official Site of...
Game Center
Game Center
Game Center

  +4 [+] [-]

, 2017-10-22 10:47, pirms 7 gadiem
NCAA: Tralmakam 1+1, Jansonam 1+0, Čukstem 0+1, Mitens (14/17), Buncim 0+0.

  +3 [+] [-]

, 2017-10-22 10:49, pirms 7 gadiem
Autori,SPHL arī notika spēles ar latviešu spēlētāju piedalīšanos.

Pagājušajā nakti savas otrās spēles aizvadīja Nīmaņa Kristapa pārstāvētā Macon Mauhem ,kā arī Grinberga Ralfa un Bazēviča Kristapa pārstāvētais Mississippi Rives Kings.
Pagājušā gada čempioni Macon Mauhem diemžēl piedzīvoja otro zaudējumu šoreiz ar1-5 atzistot Hunstville pārākumu,Nīmanis Kristaps.šoreiz arī piedalījās spēlē ,ar rezultivitāti diemžēl neizceļoties,nopelnot divas soda minūtes un četrreiz metot pa pretinieku vārtiem.

Macon Mayhem vs Huntsville - Southern...

Savukārt ļoti labu spēli Mississippi RiverKings uzvarā pār Birmingham ar 3-1 aizvadīja abi latviešu aizsargi Grinbergs Ralfs un Bazevičs Kristaps.Bazēvičs Kristaps izcēlās ar vārtu guvumu,+/- koef.+1 un četriem metieniem pa vārtiem,kā arī spēles otrās zvaigznes godu.Savukārt Grinbergs Ralfs izcēlās ar 1+1,+/- koef.0,sešiem metieniem pa vārtiem un spēles pirmās zvaigznes godu.

Mississippi RiverKings vs Birmingham - Southern...

     [+] [-]

, 2017-10-22 16:20, pirms 7 gadiem
marko polo,ko nozīmē 14/17 Mitenam?