Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Stavangera ir kā mājas, te esmu trenējies vairākus mēnešus"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Balcers: "Stavangera ir kā mājas, te esmu trenējies vairākus mēnešus"
Rūdolfs Balcers. Foto: Kjetil Garvik / oilers.no

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers šoruden spēlēs Norvēģijā. Mūsu hokejists ar nepacietību gaida atgriešanās spēli, kas ieplānota ceturtdien.

Pagājušajā piektdienā Balcers parakstīja vienošanos ar NHL klubu Otavas "Senators", un tas deva iespēju līdz NHL jaunās sezonas sākumam atkal uzspēlēt Eiropā. Latviešu uzbrucējs tagad izīrēts Norvēģijas klubam Stavangeras "Oilers", kur viņš bija nodarbināts 2015.-2016. gada sezonā (pirms došanās uz Ziemeļameriku 2016. gadā). "Iepriekš apgrūtināja neatrisinātā līguma situācija Otavā," saka latviešu uzbrucējs. "Tagad būs labi atkal aizvadīt mačus."

Atgriešanās spēle iecerēta ceturtdien savā DNB arēnā pret Sarpsborgas "Sparta". Šajā gadījumā vārda "atgriešanās" lietošana varbūt nav īsti pareiza, jo vasaras viņš pavada Stavangerā, arī šajā vasarā un rudenī viņš dzīvoja un trenējās tur. Stavangeras klubā savulaik spēlēja trīs sezonās un divas reizes kļuva par Norvēģijas čempionu (2015, 2016). Tiek lēsts, ka NHL jaunā sezona varētu sākties 2021. gada janvārī.

Latvijas izlases hokejistam nebija jāsūdzas par piedāvājumu trūkumu spēlēšanai Eiropā. Galu galā izvēlējās tuvāko variantu. "Stavangera ir kā mājas. Vairākus mēnešus esmu trenējies kopā ar šo komandu," atklāj Rūdolfs Balcers. "Kamēr jāgaida "Senators" jaunā sezona, būšu šeit. Ja būs jāpaliek ilgāk, es viegli varētu apsvērt citus variantus, taču šobrīd tas ir teorētiski. Tagad ar nepacietību gaidu, kad atkal varēšu spēlēt DNB arēnā."

Izmantotie resursi:
oilers.no

     [+] [-]

, 2020-10-20 21:04, pirms 4 gadiem
Lai veicas uzturēt formu fizisko!!!