Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

E.Kuldam piespēle latviešu duelī Čehijā, Ļeščovam 2+1 Alpos

E.Kuldam piespēle latviešu duelī Čehijā, Ļeščovam 2+1 Alpos
Edgars Kulda. Foto: hokej.zlin.cz

Čehijas ekstralīgā ar rezultatīvu piespēli izcelās Edgars Kulda, taču viņa un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētais "Zlin" piekāpās Oskara Cibuļska un Māra Bičevska pārstāvētajai "Mountfield" ar 2:1. Alpu hokeja līgā ar diviem vārtiem un piespēli izcēles Imants Ļeščovs.

Kulda asistēja Tomašam Fortam vienīgajā "Zlin" vārtu guvumā 43.minūtē, taču izlīdzinājumu komandai panākt neizdevās. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 15:54 minūtes (3:49 vairākumā, 0:05 mazākumā), veica trīs metienus un spēli noslēdza ar rezultatīvu lietderības koeficientu +1. Gūtā piespēle ir Kuldas trešais rezultativitātes punkts tikpat spēlēs. Tikmēr Ralfs Freibergs laukumā pavadītajās 23:06 minūtēs (4:49 vairākumā, 1:21 mazākumā) izdarīja divus metienus, veica vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās Oskars Cibuļskis laukumā pavadīja 20:27 minūtes (1:19 vairākumā, 3:09 mazākumā), veica divus metienus un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, savukārt Māris Bičevskis 13:37 minūtēs nopelnīja divas soda minūtes, taču spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Alpu hokeja līgā "Ritten" pārliecinošajā uzvarā pret "Klagenfurt II" ar 8:2 ar diviem vārtiem un piespēli izcēlās aizsargs Imants Ļeščovs, tikmēr uzbrucējam Oļegs Šišļaņņikovam vieni vārti.

Savstarpējo spēli Krievijas augstākajā hokeja līgā (VHL) aizvadīja aizsarga Edgara Siksnas Karagandas "Saryaka" un uzbrucēja Nikolaja Jeļisejeva un aizsarga Eduarda Jansona Aļmetjevskas "Neftyanik". Spēlē pārāki ar 2:1 bija "Neftyanik". Siksna laukumā pavadīja 15:43 minūtes, veica vienu metienu un spēli noslēdza ar negatīvu liederības koeficientu -1. Jeļisejevam laukumā pavadītajās 15:13 minūtēs viens metiens pa vārtiem, savukārt Jansons laukumā nedevās.

Citās VHL spēles Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dinamo” ar 4:0 pārspēja Voronežas "Byran" un aizsarga Ērika Ševčenko Hantimansijskas "Jugra" uzvarēja pēcspēles metienos pret HC "Tambov" ar 3:2 . Ševčenko laukumā pavadīja 27:30 minūtes, kas bija otrais lielākais laiks starp aizsargiem, to laikā veica divus metienus un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Uzbrucēja Kirila Tambijeva Ustjkamenogorskas "Torpedo" papildlaikā pārspēja "Toros" ar 2:1. Tambijevam 18:40 minūtēs viens metiens pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
Tipsport ELH | Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.alps.hockey/

  +1 [+] [-]

, 2018-09-21 00:09, pirms 6 gadiem
Oļegs Šišļaņņikovs, nevis Oskars!

     [+] [-]

, 2018-09-21 00:23, pirms 6 gadiem
Ļeščovam vispār 2+1!!!