Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam 1+2, "Thunderbirds" pēdējās 40 sekundēs atspēlējas no 3:5 deficīta

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābolam 1+2, "Thunderbirds" pēdējās 40 sekundēs atspēlējas no 3:5 deficīta
Rodrigo Ābols. Foto: Swamp Rabbits

Amerikas hokeja līgā (AHL) ļoti sekmīgu spēli aizvadījis latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols, kurš ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Springfīldas "Thunderbirds" atspēlēties un ar 6:5 dramatiskā izskaņā pagarinājumā pieveikt Providensas "Bruins".

Ābols, kurš pirms šīs spēlēs AHL aizvadītajās 17 cīņās bija spējis gūt vienus vārtus un atdot četras rezultatīvas piespēles, šovakar rēķinu papildināja līdz astoņiem (2+6) punktiem. Latvietis arī nopelnīja vienu noraidījumu, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un iekrāja +/- koeficientu +4. "Thunderbirds" mazāk kā minūti līdz beigām atradās iedzinējos ar 3:5, taču izglābās un pagarinājumā izrāva septīto uzvaru pēdējās deviņās spēlēs, ar 46 punktiem 42 mačos pakāpjoties uz devīto pozīciju Austrumu konferencē.

Savukārt pēc devītā zaudējuma pēdējās 11 spēlēs līdz astotajai vietai Austrumos ar 46 punktiem nokrita aizsarga Kristiāna Rubīna (ne ar ko ievērības cienīgu neatzīmējās) Toronto "Marlies". Šoreiz "Marlies" izbraukumā ar 3:7 kapitulēja Šarlotas "Checkers" priekšā.

Citā AHL spēlē Ņikita Jevpalovs nopelnīja +/- koeficientu -1, viņa Lavālas "Rocket" viesos Vinipegā ar 1:5 kapitulējot vietējai Manitobas "Moose" vienībai. "Rocket" ar 46 punktiem 42 spēlēs Austrumu konferences tabulā ir desmitā.

Savukārt līmeni zemāk esošajā ECHL piecu uzvaru sērija pārtrūka aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētajai līgas līdervienībai Dienvidkarolīnas "Stingrays" (64 punkti), komandai ar 1:2 mājās zaudējot Orlando "Solar Bears". Bindulis palika ārpus "Stingrays" pieteikuma.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://www.echl.com/en/matches/ca7...

  -1 [+] [-]

, 2020-01-20 03:02, pirms 4 gadiem
Beidzot!

     [+] [-]

, 2020-01-20 09:48, pirms 4 gadiem
Bindulim fiasko.. pameta NCAA, lai būtu tuvāk NHL, bet sanāca galīgi ne tā.. jāsaņemās.