Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram divi punkti vairākumā AHL spēlē

Rolands Eliņš

Bļugeram divi punkti vairākumā AHL spēlē
Teodors Bļugers. Foto: KDP Studio/AHL

Teodors Bļugers šonakt Amerikas Hokeja līgā guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā „Penguins” vienība ar 3:5 piekāpās Hēršijas „Bears”.

Teodora Bļugera pārstāvētā komanda spēles gaitā nokļuva iedzinējos 0:2 un 1:3, un Bļugers bija palīdzējis savas komandas pirmo vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli, palīdzot realizēt vairākumu. Trešā perioda sākumā Bļugers pats bija uzbrukuma noslēgumā, iemetot vārtus vairākumā, taču pavisam drīz atkal sekoja pretinieku atbilde, atjaunojot divu vārtu pārsvaru.

VIDEO: Bļugeram 1+1 pret "Bears"

Bļugera komandai izšķirošais trieciens sekoja 57. minūtē, tika ielaisti vārti vairākumā, un nācās piedzīvot zaudējumu ar 3:5. Bļugeram šajā mačā arī trīs metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients mīnus viens. Latviešu uzbrucējs, kurš ir „Penguins” kapteiņa asistents, šosezon 42 spēlēs sakrājis 34 punktus (18+16), kas ir labākais rādītājs komandas pašreizējā sastāvā.

Kristofers Bindulis arī šoreiz nebija iekļauts Hēršijas „Bears” spēles pieteikumā.

Savstarpēju maču šonakt AHL aizvadīja arī Matīsa Kivlenieka un Ņikitas Jevpalova pārstāvētās komandas. Kivlenieks nebija pieteikts Klīvlendas „Monsters” sastāvā, bet Jevpalovs spēles statistikā neatzīmējās un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, viņa komandai „Rocket” ciešot zaudējumu pēcspēles metienos ar 4:5.

ECHL mačā pie uzvaras tika „Nailers” ar Renāru Krastenbergu sastāvā, ar 4:3 piviecot „Royals”. Krastenbergs ieguva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens, taču guva savas komandas otros vārtus un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Rezultatīvs sniegums arī Kristiānam Rubīnam, palīdzot „Growlers” ar 5:1 sakaut „Railers”. Rubīns izdarīja rezultatīvu piespēli, ieguva lietderības koeficientu +2 un izdarīja četrus metienus pa vārtiem. ECHL maču aizvadīja arī Ralfs Grīnbergs, kurš nesen pievienojās „Fuel” vienībai. Šonakt viņam tās sastāvā lietderības koeficients -1 un divas soda minūtes, pēcspēles metienos ar 3:4 zaudējot „Cyclones”.

USHL pamatīgu zaudējumu cieta Vernera Egles pārstāvētā „Fighting Saints”, ar 0:5 zaudējot „Black Hawks”. Egle palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Studentu hokeja līgā Jāns Jaks guva vārtus „American International College” sastāvā, palīdzot komandai atspēlēties no 0:2 pret „Holy Cross” un uzvarēt ar 3:2. Jakam tie bija sezonas otrie vārti. Astoto uzvaru pēc kārtas tikmēr guvusi Klārksona universitāte ar Haraldu Egli pirmajā maiņā – šonakt ar 5:0 pārspēta „Brown” vienība. Egle ieguva lietderības koeficientu +1.

Mareks Mitens aizvadīja sauso spēli „Lake Superior State” uzvarā 1:0 pret Minesotas štata universitāti. Mitens atvairīja visus 29 pretinieku metienus, un šī bija viņa otrā sausā spēle šosezon. Latviešu vārtsargs tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Savukārt Kārlis Čukste palīdzēja „Quinnipiac” ar 4:3 pārspēt Bostonas universitāti. Viņam šajā spēlē divi metieni un +1.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 10:33, pirms 5 gadiem
Bindulis savainots. SC ka parasti nekādas infas par to.

     [+] [-]

, 2019-01-20 10:51, pirms 5 gadiem
Bļugeram pienākusi zvaigžņu stunda, joptv.

     [+] [-]

, 2019-01-20 11:15, pirms 5 gadiem
Būtu viņam 20 gadi. ...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 11:23, pirms 5 gadiem
Būs labi, nākošajā sezonā viņš būs nhl vecis, tikai jautājums kurā komandā un ar kādu lomu tajā.
Gan jau lielie Pingvīni arī šajā sezonā viņam iedos kādu spēli, vienīgi, ka viņi ir uz play off robežas tagad, bet nu traumas var darīt savu.