Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Balceram sausā uzvara, Gudļevskis rezervē, H. Eglem rezultatīva piespēle

Balceram sausā uzvara, Gudļevskis rezervē, H. Eglem rezultatīva piespēle
Rūdolfs Balcers
Foto: The Athletic

Rūdolfs Balcers palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru AHL spēlē ar minimālo rezultātu 1:0, kamēr NCAA mačos ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Haralds Egle.

Amerikas Hokeja līgā Rūdolfam Balceram kopā ar „Barracuda” vienību sausā uzvara pār Ontario „Reign” ar 1:0. Vienīgie vārti tika gūti otrā perioda sākumā. Balcers izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Kristers Gudļevskis palika rezervē „Sound Tigers” uzvarā pār „Checkers” ar 5:2. Gudļevska komandas vārtsargs Kristofers Gibsons atvairīja 14 no 16 pretinieku metieniem.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) Verners Egle piedzīvoja zaudējumu „Capitols” sastāvā, ar 2:3 piekāpjoties „Fihgting Saints”. Egle punktus neguva un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Haraldam Eglem NCAA turnīrā rezultatīva piespēle Klārksona universitātes uzvarā ar 4:0 pār „Cornell”. Egle piedalījās komandas pirmo (un līdz ar to uzvaru nesošo) vārtu guvumā, palīdzot realizēt vairākumu.

Rezultātu 4:0 pieredzēja arī Jānis Jaks, tiesa, viņa „American International College” ar šādu rezultātu piedzīvoja zaudējumu. Jaks izdarīja vienu metienu pa vārtiem un ieguva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Savukārt Kārlis Čukste palīdzēja „Quinnipiac” ar 3:0 uzvarēt Jeilas universitātes komandu. Čukste pats punktus neguva, bet atzīmējās ar vērā ņemamu statistiku citos rādītājos – viņam četri metieni pa vārtiem, četri bloķēti metieni un lietderības koeficients plus divi. Bet vārtsargs Mareks Mitens palika „Lake Superior” rezervē, viņa komandai piedzīvojot zaudējumu 2:5 pret Alabamas „Huntsville”.

Krietna sagrāve arī Eduardam Tralmakam Maines universitātes sastāvā, ar 0:7 zaudējot Bostonai. Tralmaks izdarīja trīs metienus pa vārtiem, taču arī palika ar sliktāko lietderības koeficientu savā komandā (-4). Bet Filipa Bunča un Gvido Jansona pārstāvētā Arizonas universitāte ar 2:4 piekāpās „Penn State”. Šīs spēles statistika pagaidām nav pieejama.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-11-19 12:14, pirms 6 gadiem
Balcers sezonu sācis necerēti rezultatīvi, 13 spēlēs 11 punkti.
Ja šādi turpinās, izsaukums uz NHL jau šosezon ir tikai laika jautājums.
, 2017-11-19 14:10, pirms 6 gadiem
Gudijs pat šeit sēž uz beņķa, kaut kas ar viņu pilnīgi nav labi!
, 2017-11-19 17:58, pirms 6 gadiem
Eliņ,no kurienes tik aplama informācija par Mitenu?Pats izdomāji vai kā?Viņš nomainīja Kosofu kad tas jau bija ielaidis 5 ripas.Mitens nospēlēja 28min.un cik tur sek.neielaižot nevienus vārtus.Viņa komanda zaudēja ar 3:5 nevis 2:5.Esi nākamreiz uzmanīgāks!
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
5

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".