Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Koļesņikovam nav izdevies nostiprināties ECHL komandā

Ints Megnis
Ints Megnis

Koļesņikovam nav izdevies nostiprināties ECHL komandā
Ņikita Koļesņikovs. Foto: LNAH

Latvijas aizsargam Ņikitam Koļesņikovam, kurš pagājušo sezonu noslēdza Austrālijā, nav izdevies nostiprināties ECHL vienībā Norfolkas "Admirals", kurā jau ir Roberts Locāns, bet galvenā trenera pienākumus pilda savulaik NHL strādājušais Robijs Ftoreks.

Par Koļesņikova pievienošanos "Admirals" komandai tika paziņots vien pagājušajā nedēļā. Nedēļas nogalē sākās jaunā sezona, "Admirals" ar 5:3 pārspējot Renāra Krastenberga pārstāvēto vienību Vīlingas "Nailers". Krastenbergs mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kamēr abi uzvarētāji oficiālajā statistikā palika "uz nullēm". Tomēr noprotams, ka Koļesņikovs šajā mačā nav devies laukumā.

Savukārt tagad "Admials" komanda pavēstījusi par Koļesņikova atbrīvošanu no sastāva.

Aizsargs Koļesņikovs pagājušajā sezonā aktīvi ceļoja - sezonu sāka vienā no Ziemeļamerikas zemākajām līgām, kam sekoja cīnīšanās Lielbritānijā un Polijā, bet maija beigās, kad visur Eiropā sezona jau bija noslēgusies, viņš devās uz Austrālijas komandu Melburnas "Mustangs". Tajā aizsargs 20 spēlēs izcēlās ar četriem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat karjeras laikā 25 gadus vecais aizsargs bijis arī Austrijā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Itālijā un Slovākijā. 2013. gadā viņš bija ļoti tuvu spēlēšanai Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), tomēr pārbaudes laika līgumu ar Zagrebas "Medvescak" iztraucēja trauma.

Norfolkas "Admirals" galvenais treneris Ftoreks 1972. gadā kā spēlētājs ieguva olimpisko spēļu sudrabu, NHL karjerā aizvadot vairāk nekā 300 spēļu. Kā treneris viņš strādājis visdažādākajās komandās, NHL vadot Losandželosas "Kings" (1987-1989), Ņūdžersijas "Devils" (1998-2000) un Bostonas "Bruins" (2001-2003). Ar Norfolkas komandu veterāns Ftoreks ir kopš 2016. gada.

Komanda ar nosaukumu Norfolkas "Admirals" ECHL aizvadījusi trīs sezonas, bet līdz šim nav spējusi iekļūt izslēgšanas turnīrā. Tā skaitās kā viens no NHL vienības Arizonas "Coyotes" fārmklubiem.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/news/2018/1...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-19 16:58, pirms 6 gadiem
Tak lai beidz sapņot - ar hokeju viņš iztiku nenopelnīs. Lai atrod darbu un hokeju uzspēlē amatieru līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 17:09, pirms 6 gadiem
elfs rakstīja: Tak lai beidz sapņot - ar hokeju viņš iztiku nenopelnīs. Lai atrod darbu un hokeju uzspēlē amatieru līmenī.
savicka ģinamkā mierīgi var spēlēt

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 17:24, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: savicka ģinamkā mierīgi var spēlēt
25 gados jau tā ka par ātru būtu pārvilkt strīpu karjerai. Lai jau vēl pamēģina spēkus kādās nopietnākās ligās un tad, kad jāsāk iekrāt pensijai, tad var iet uz ģinamku(ja tas augonis vēl eksistēs).

  -2 [+] [-]

, 2018-10-19 17:48, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: 25 gados jau tā ka par ātru būtu pārvilkt strīpu karjerai. Lai jau vēl pamēģina spēkus kādās nopietnākās ligās un tad, kad jāsāk iekrāt pensijai, tad var iet uz ģinamku(ja tas augonis vēl eksistēs).
Likās ka vecāks, tik sen jau klejo pa pasaules hpkeja līgām

  +2 [+] [-]

, 2018-10-19 17:51, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Likās ka vecāks, tik sen jau klejo pa pasaules hpkeja līgām
Ne vis sen, bet pa daudzām līgām pat vienas sezonas laikā, tāpēc rodas tāda sajūta manuprāt

     [+] [-]

, 2018-10-20 07:39, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: 25 gados jau tā ka par ātru būtu pārvilkt strīpu karjerai. Lai jau vēl pamēģina spēkus kādās nopietnākās ligās un tad, kad jāsāk iekrāt pensijai, tad var iet uz ģinamku(ja tas augonis vēl eksistēs).
Šinī gadījumā gan jāsaka, ka čalim vairs nav kur mēģināt. Karjeras laikā pabijis 14 dažādās hokeja līgās. Un viņam ir tikai 25. 2 dažādas līgas sezonā viņam ir norma, un iepriekšējā sezona vispār - 4 dažādas līgas..