Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš asistē Karsumam uzvaras vārtu guvumā pret Indraša "Dynamo"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņš asistē Karsumam uzvaras vārtu guvumā pret Indraša "Dynamo"
Mārtiņš Karsums pārspēja Maskavas "Dynamo" vārtsargu. Foto: spartak.ru

Kārtējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak" ar 2:0 apspēlēja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dynamo". Izšķirošos vārtus "Spartak" labā pēc Kaspara Daugaviņa piespēles guva Mārtiņš Karsums.

Abus vārtus "Spartak" komanda guva mača septītajā minūtē. Pirmajā epizodē Daugaviņš Karsumu (abi šodien spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā) izvirzīja vienatnē ar "Dynamo" vārtsargu Georgiju Kuzņecovu, latvietim šajā divcīņā esot pārākam (1:0). Savukārt pēc 36 sekundēm Kuzņecovu pārspējot Andrejam Kuteikinam. Miks Indrašis šoreiz palika ārpus "Dynamo" pieteikuma.

Sagatavošanās posma turpinājumā "Spartak" pārbaudes spēlēs vēlreiz spēkosies ar "Dynamo", kā arī aizvadīs mačus ar Maskavas CSKA, Podoļskas "Vityaz" un Vladivostokas "Admiral". Savukārt "Dynamo" bez minētās cīņas ar "Spartak" gaidāmi arī divi dueļi ar "Vityaz" un viens ar CSKA.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/
https://twitter.com/dynamo_ru

     [+] [-]

, 2019-08-18 15:46, pirms 5 gadiem
Spartak čempions!
Cieti!
Ar tādiem treneriem un latvju strēlniekiem, savādāk nedrīkst būt!!!
👉👑

     [+] [-]

, 2019-08-18 17:50, pirms 5 gadiem
Šogad Spartaks ņems kausu

     [+] [-]

, 2019-08-18 18:48, pirms 5 gadiem
hokejists77 rakstīja: Šogad Spartaks ņems kausu
Jau esat piemirsuši dārgie sc kolēgi ka lai cik tas nozējijami nebutu liga,tiesnesi daris visu lai uzvarētu cska vai ska!Jeb minimums tiktu finālā!Gan regularkā gan po tas ir pierādijies!Ja jūtīs ka zaudēs tad pavilks kautkur-īsi gari pātari.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-18 19:10, pirms 5 gadiem
Vēl smukāk tas izskatītos, ja arī Indrašis piedalītos uzvaras vārtu guvumā... Tad trijotni vēl apvainotu sazvērestībā...

  +2 [+] [-]

, 2019-08-18 23:06, pirms 5 gadiem
Indrašim satricinājums; kopš vakardienas ievietots slimnīcā. Tāpēc arī nepiedalījās spēlē.