Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevska "Crunch" gūst piecus vārtus pēc kārtas un pieveic "Marlies" septītajā spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gudļevska "Crunch" gūst piecus vārtus pēc kārtas un pieveic "Marlies" septītajā spēlē
Sirakjūzas "Crunch"
Foto: Scott Thomas

Šonakt Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa ceturtdaļfināla sērijas septītajā spēlē Sirakjūzas "Crunch" mājās atspēlējās no 1:3 un ar 6:3 pieveica Toronto "Marlies" komandu, triumfējot visā sērijā ar 4-3.

Līdzšinējās sešās sērijas spēlēs komandas uzvaras bija guvušas tikai mājās, tāpēc šodien neliela favorītes loma tika uzticēta "Crunch" komandai.

Sākotnēji spēli "Crunch" iesāka salīdzinoši veiksmīgi - Gabriels Dumonts spēles septītajā minūtē ar 1:0 vadībā izvirzīja mājiniekus. Tomēr nākošos trīs vārtus spēja gūt viesi no Toronto - Sets Grifits, Brendans Laipsiks, kā arī Andreass Džonsons spēles 32. minūtē bija panākuši jau 3:1 "Marlies" labā. Mets Tormina un Edams Ernī līdz otrā perioda beigām gan panāca līdzsvaru (3:3) uz rezultāta tablo.

Trešajā periodā pilnībā dominēja mājinieki - jau tā astotajā sekundē Metjū Peka spēja ar 4:3 vadībā atkārtoti izvirzīt "Crunch" komandu. Spēles pēdējās divās minūtēs Korijs Konakers un Janī Gurdē guva vēl divus vārtus, ļaujot "Crunch" uzvarēt gan spēlē (6:3), gan sērijā (4-3).

Kristers Gudļevskis gan šonakt atkal palika uz komandas rezervistu soliņa.

Siakjūzas "Crunch" Kaldera kausa pusfinālsēriju aizvadīs pret Providensas "Bruins".

Spēles labākie momenti

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

     [+] [-]

, 2017-05-18 08:11, pirms 7 gadiem
Kaa parasti Gudļevskis

     [+] [-]

, 2017-05-18 08:23, pirms 7 gadiem
Ir pienācis laiks Gudļevskim mainīt savu darba vietu. Ir vairāk nekā redzams, ka šajā klubā diemžēl viņam neizdosies izsisties.

     [+] [-]

, 2017-05-18 08:35, pirms 7 gadiem
Principā kad Tampa noslēdza līgumu ar Vasiļevski kļuva skaidrs, ka tur Kristeram nebūs nākotnes. Tāpēc man bija neizprotams, kad viņš pēc iepriekšējās sezonas noslēdza vēl uz vienu sezonu līgumu ar Tampu. Pats galvenais,ka tās dažas reizes kad viņam deva iespēju viņš patiešām aizvadīja labas spēles. Jāmēğina caur citu organizāciju iekļūt NHL komandas sastāvā.

     [+] [-]

, 2017-05-18 11:10, pirms 7 gadiem
Kaads tur vairs NHL, tas ir jau izsapnjots sapnis. AHL max un vienigi citas komandas sastavaa, kuriem vajag ok. 2. numura vartusargu.