Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Aizsargs Niks Feņenko turpina būt rezultatīvs un palīdz tikt pusfinālā
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau

Visās astoņās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra spēlēs rezultatīvs bijis aizsargs Niks Feņenko, kurš šonakt divreiz rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Beikomo "Drakkar" izbraukumā pagarinājumā pieveikt (5:4) Akadī-Bathērstas "Titan" un ceturtdaļfināla sērijā uzvarēt ar 4-0.

Beikomo vienības astotajā panākumā pēc kārtas 19 gadīgais latvietis nopelnīja punktus vairākumos, kā arī veica pa vienam metienam un spēka paņēmienam, kā arī sakrāja lietderības koeficientu +1.

Feņenko savā trešajā sezonā Kvebekas līgā kopumā 63 spēlēs sakrājis 56 (13+43) punktus. Šosezon arī 24 soda minūtes un kopējo lietderību +43 nopelnījušais aizsargs izslēgšanas turnīrā astoņās spēlēs ieguvis 12 (4+8) punktus.

Sezonu noslēdza aizsarga Pētera Bulāna (65 cīņās 5+38) Šikotimi "Saguenéens", izbraukumā ar 5:8 piekāpjoties Keipbretonas "Eagles" un sērijā kapitulējot ar 0-4. 18 gadīgajam hokejistam pēdējā spēlē trīs metieni un lietderība -1.

ASV Hokeja līgas (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmo kārtu neizdevās pārvarēt Medisonas "Capitols", kura sērijas izšķirošajā cīņā ar 4:8 kapitulēja Jangstaunas "Phantoms" priekšā.

19 gadīgais uzbrucējs Rainers Rullers (52; 12+15) rezultatīvi piespēlēja un ieguva lietderības rādītāju -1, bet Patriks Bērziņš spēli vēroja no malas. 20 gadīgais vārtsargs šosezon piedalījās 32 spēlēs, atvairot 90% metienu.

Izmantotie avoti:
https://chl.ca/lhjmq/en/
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...

     [+] [-]

, 2024-04-18 11:31, pirms 2 nedēļām
Ja nesagaida Balinski varbūt vērts pagaidīt šo, jo ar Aizsargiem pēc Rubīna izkrišanas un ja nav arī Balinksis ir diezgan pašvaki. Varbūt jādod iespēja kādam, kas pieradis gūt vārtus un spēlēt Vairākumā, kur varētu būt Balinska vietā. Lai gan pēc Vītoliņa loģikas, ja nav bijis ar izlasi un nezin shēmu labāk ņems kādu citu, nevis gaidīs kādu jauno.