Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

R.Bļugeram piespēlē pret V.Egles komandu, Krastenbergam -3

R.Bļugeram piespēlē pret V.Egles komandu, Krastenbergam -3
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Šonakt Roberts Bļugers atzīmējās ar rezultatīvo piespēli, kas gan nepalīdzēja viņa "Capitols" USHL līgas spēlē pret Vernera Egles "Fightning Saints" - 3:4.

ECHL Ziemeļu divīzijas līdere “Growlers” papildlaikā piekāpās Rietumu divīzijas pastarītei “Swamp Rabbits” ar 4:5. Aizsargs Kristiāns Rubīns spēles laikā izdarīja trīs metienus, bet maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +1. Šosezon aizsargs guvis divus vārtus un atdevis 15 piespēles, ka arī sakrājis +16 koeficientu 52 maču laikā.

Renāra Krastenberga “Nailers” pēcspēles metienu sērijā pieveica kaimiņus turnīra tabulā “Komets” ar 6:5. Pašam uzbrucējam spēle gan nebija veiksmīga – neviens no viņa četriem metieniem nesasniedza mērķi, bet mača laikā nopelnīts negatīvs lietderības koeficients -3, pasliktinot sezonas rādītāju līdz -16. Uzbrucējs sakrājis 31 (14+17) punktus 45 spēlēs.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) divu latviešu pārstāvēto komandu cīņā Vernera Egles “Fighting Saints” overtaimā tika galā ar Roberta Bļugera “Capitols” – 4:3. Eglem (8+8 43 spēlēs) seši metieni, kas ir lielākais skaits komandā, bet Bļugeram (5+7 43 mačos) viena piespēle, četras soda minūtes un +1.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL