Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargiem Bindulim un Jakam vārti ECHL un NCAA, Ziemeļamerikā iemet arī Krastenbergs

Agris Suveizda

Aizsargiem Bindulim un Jakam vārti ECHL un NCAA, Ziemeļamerikā iemet arī Krastenbergs
Kristofers Bindulis. Foto: stingrayshockey.com

Ziemeļamerikas hokeja līgās šonakt rezultativitātes punktu nopelnīja aizsargi Kristofers Bindulis, Jānis Jaks un Kārlis Čukste un uzbrucēji Renārs Krastenbergs un Haralds Egle.

ECHL trešos vārtus sezonā guva aizsargs Kristofers Bindulis, kurš otrā perioda sākumā panāca 3:0 un palīdzēja Dienvidkarolīnas "Stingrays" mājās ar 4:1 pārspēt Džeksonvilas "Icemen". Bindulis izdarīja trīs metienus, nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu lietderību +1 un šoseozn 28 spēlēs ir ticis pie septiņiem (3+4) punktiem, 12 soda minūtēm un pozitīvas lietderības +6. Vairākumu realizēja arī Renārs Krastenbergs, kurš otrās trešdaļas beigās panāca 3:3, tomēr viņa pārstāvētā Vīlingas "Nailers" viesos ar 4:5 piekāpās Kalamazū "Wings". Krastenbergam arī četri metieni un negatīva lietderība -1. Sezonā Krastenbergs 31 spēlē ir sakrājis 21 (8+13) punktus.

NCAA pie rezultativitātes punkta tika trīs latviešu spēlētāji. Vārtus guva Jānis Jaks, kurš pamatlaika beigās pielika punktu "American International" uzvarai (4:1). Viņa rēķinā divi metieni un pozitīva lietderība +2. Uzvaras vārtos asistēja Kārlis Čukste, kurš ar četriem metieniem un pozitīvu lietderību +1 palīdzēja "Quinnipiac" pārspēt "Holy Cats" (4:3), bet Haraldam Eglem piespēle, trīs metieni un pozitīva lietderība +2 "Clarkson" zaudējumā"Dartmouth" (2:3). Filipa Bunča un Gvido Jansona "Arizona State" ar 6:1 sakāva RIT. Buncim trīs metieni un pozitīva lietderība +1. Savukārt "Alaska" ar 2:0 apspēlēja "Ferris State". Robertam Kaļķim pozitīva lietderība +1, Ērikam Žohovam viens metiens, Markusam Komulam neitrāla lietderība, bet Gustavs Grigals palika rezervē.

Amerikas Hokeja līgā divu zaudējumu minisēriju pārtrauca Springfīldas "Thunderbirds", kas izbraukumā ar 4:1 pārspēja Sirakjūsas "Crunch". Rodrigo Ābols spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Ontārio Hokeja līgā priekšpēdējā minūtē uzvaru izlaida Berijas "Colts", pēcspēles metienos piekāpās Niagāras "IceDogs" (3:4). Artūrs Šilovs atvairīja 29 no 32 metieniem un ielaida vienu no diviem bullīšiem. Savienoto Valstu Hokeja līgā zaudēja Medisonas "Capitols", kas ar 4:5 atzina Grīnbejas "Gamblers" pārākumu. Verneram Eglem divas soda minūtes un negatīva lietderība -1. Kvebekas Junioru hokeja līgā Harijam Brantam trīs metieni, pozitīva lietderība +1 un divas soda minūtes "Titan" uzvarā pār "Oceanic (4:3), bet Rūdolfam Polcam divi metieni un 2/2 iemetienos "Foreurs" zaudējumā "Olympiques" (3:4).

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/288...
https://www.echl.com/en/matches/b6b...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2759...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2773...
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net