Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna Toronto "Marlies" AHL mačā teju atspēlējas no četru vārtu deficīta

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīna Toronto "Marlies" AHL mačā teju atspēlējas no četru vārtu deficīta
Kristiāns Rubīns ar ripu. Foto: Toronto Marlies

Amerikas hokeja līgā (AHL) septīto zaudējumu pēdējās deviņās spēlēs piedzīvojusi latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna Toronto "Marlies", kas izbraukumā cīņā ar Sanantonio "Rampage" līdz 30. minūtei nokļuva zaudētājos ar 0:4, taču beigās sadeldēja teju visu deficītu - 3:4.

Šosezon 26 mačus aizvadījušais un astoņus (1+7) rezultativitātes punktus iekrājušais Rubīns šonakt ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

"Rampage" labā pa vārtiem un rezultatīvai piespēlēja iekrāja Kļims Kostins, Maiks Vakjone, Kamerons Dārsijs un Džeiks Volmens. "Marlies" ar 39 spēlēs iegūtiem 45 punktiem Austrumu konferencē nokritusi līdz astotajai pozīcijai.

Nākamās spēles Toronto hokejisti AHL aizvadīs 19. janvāra naktī un vakarā, viesojoties pie Šarlotas "Checkers".

Jāatzīmē, ka 22 gadus vecais Rubīns pagājušajā sezonā ar "Marlies" fārmklubu Ņūfaundlendas "Growlers" kļuva par līmenī zemākās ECHL čempionu.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...