Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam piespēle un 13. punkts AHL sezonā, Tralmakam vārti pret Bostonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovam piespēle un 13. punkts AHL sezonā, Tralmakam vārti pret Bostonu
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā piekto rezultatīvo piespēli sezonā izdarījis Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja Lavālas "Rocket" izcīnīt uzvaru mājās.

AHL

Lavālas "Rocket" savā laukumā ar 4:2 pieveica bez Rūdolfa Balcera spēlējošo Belvilas "Senators". Uzvaras vārti tika gūti 28. minūtē, kad skaitlisko vairākumu realizēja Aleksandrs Alēns, un viņam ar rezultatīvu piespēli talkā nāca Ņikita Jevpalovs. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar neitrālu lietderību. 39 mačos Jevpalovs savācis 13 punktus (8+5).

Hēršijas "Bears" viesos ar 1:0 apspēlēja Binghemtonas "Devils", bet Kristofers Bindulis kārtējo reizi nebija pieteikts mačam.

ECHL

Ņūfaundlendas "Growlers" izbraukumā pieveica Meinas "Mariners" – 2:0. Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vīlingas "Nailers" viesos piekāpās Adirondakas "Thunder" ar 3:5. Renāram Krastenbergam neitrāla lietderība, viens metiens pa vārtiem un divu minūšu noraidījums par klupināšanu.

NCAA

"Maine" ar 7:2 sakāva "Boston College", un uzvaras kaldināšanā piedalījās arī pirmās maiņas uzbrucējs Eduards Tralmaks, kurš guva vārtus, izdarīja trīs metienus un nopelnīja lietderības koeficientu +1.