Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pavlovam un Lipsbergam vārti, pārtraukta Bukarta septiņu spēļu punktu sērija

Rolands Eliņš

Pavlovam un Lipsbergam vārti, pārtraukta Bukarta septiņu spēļu punktu sērija
Foto: www.prohockeynews.com

Latvijas uzbrucējs Vitālijs Pavlovs aizvadītajā naktī guvis savus sezonas 11. vārtos ECHL komandas Kolorado „Eagles” sastāvā, palīdzot tai uzvarēt 3:0. Rezultatīva nakts arī Robertam Lipsbergam WHL, tiesa, viņš maču noslēdza ar lietderības koeficientu mīnus trīs un zaudējumu.

Vitālijs Pavlovs nebija guvis vārtus jau četrās spēlēs pēc kārtas, turklāt šajā posmā sakrājis negatīvu lietderības koeficientu mīnus pieci. Aizvadītajā naktī viņš un „Eagles” piedalījās trešajā spēlē trīs dienās un šoreiz izdevās izcelties rezultatīvi. Pavlovs guva komandas otros vārtus un palīdzēja nosargāt uzvaru ar 3:0 pār „Thunder”.

Pavlovs šosezon guvis jau 23 punktus (11+12), turklāt šajā spēlē izdarīja arī četrus metienus pa vārtiem un pabeidza to ar lietderības koeficientu +1.

Spēles šonakt aizvadītas arī Rietumu hokeja līgā (WHL), kur „Thunderbirds” cieta zaudējuma 3:6 pret „Royals”. Roberts Lipsbergs 48. minūtē ar vārtu guvumu vairākumā panāca rezultātu 3:5, taču atspēlēties tas neļāva. Par īpaši veiksmīgu spēli latviešu uzbrucējs gan šo saukt nevar, jo viņam arī negatīvs lietderības koeficients mīnus trīs. WHL sezonā viņam 21 puntkus (7+14).

Uzvaru ar 5:2 tikmēr svinēja „Wheat Kings”, taču ierasti rezultatīvais Rihards Bukarts šoreiz palika bez punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu. Bukarts bija guvis vismaz vienu punktu septiņās spēlēs pēc kārtas, taču nu šī vērā ņemamā sērija pārtrūkusi. Sezonā kopā viņš sakrājis 56 punktus (23+33).

Savukārt QJMHL uzvaru 5:2 izcīnīja „Armada”, un Ņikitam Jevpalovam +1, taču šoreiz nācās palikt bez punktiem. Georgam Golovkovam un „Voltigeurs” klājās daudz sliktāk un ar 0:6 tika zaudēts „Chicoutini” vienībai. Golovkovs gan bija viens no retajiem savā komandā, kuram nebija negatīvs lietderības koeficients.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Roster
QMJHL Network
WHL Network

  +2 [+] [-]

, 2015-02-16 17:27, pirms 9 gadiem
nepagāja ne 12 stundas, kas SC.com arī pamodās

  +1 [+] [-]

, 2015-02-16 17:41, pirms 9 gadiem
Spēles laikam tikko tik beidzās.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-16 18:12, pirms 9 gadiem
UN JUMS PAR ŠO MAKSĀ NAUDU, nejēgas.

     [+] [-]

, 2015-02-16 22:02, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Spēles laikam tikko tik beidzās.
un par šodienas spēlēm info būs no rīta...